BUDAPEST, III. KERÜLET, ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER HIVATALOS HONLAPJA
2018. 07. 18., szerda - Frigyes

Eseménynaptár

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Esernyős Live – Király Martina trio

2017. március 9., csütörtök @ 18:0020:00

Élőzene az Esernyősben!

 

Varázslatos estére számíthat az, aki ellátogat a trió koncertjére. Három sokoldalú muzsikus egyéniség, az akusztikus hangzás utánozhatatlan hangulata, illetve egy repertoár, ami az autentikus roma folklórtól a jazz-en át a rap-ig és a popzenéig ível.

Király Martina a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett 2003-ban. Majd’ két évtizedes pályafutása során tagja volt az Equinox Jazz Quartet-nek, az „urbánus popzenét” játszó, 13 tagú Anselmo Crew-nak, előadóként, illetve szerzőként együttműködött többek között a Hobo Blues Banddel, Zoohackerrel és Novák Péterrel.

Lamm Dávid nemzedéke egyik legkiválóbb jazz gitárosa. A Snétberger Intézet oktatója, éveken át erősítette a Balázs Elemér Group-ot, dolgozott Szalóki Ágival és Caramellel is. Jelenleg Delalamm nevű formációjával saját dalait játssza és rendszeresen fellép a magyar jazzélet legjobbjaival.

Rácz Krisztián Király Martina és Szalóki Ági zenekarainak aktív tagja, illetve játszik a Peca nevű akusztikus etnofolk bandában. Pályája során együttműködött többek között Bognár Szilvia folkénekesnővel és Gayer Bálinttal.

 

Király Martina – ének
Lamm Dávid – gitár, ének
Rácz Krisztián – gitár

A belépés díjtalan.


Részletek

Dátum:
2017. március 9., csütörtök
Időpont:
18:00 – 20:00

Helyszín

Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont

Budapest

Fő tér 2.,

1033

+ Google Térkép

Telefon:
+36 30 883 1953
Honlap:
https://www.facebook.com/esernyos