Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Esernyős Live – Király Martina trio

2017. március 9., csütörtök 18:0020:00

Élőzene az Esernyősben!
 
Varázslatos estére számíthat az, aki ellátogat a trió koncertjére. Három sokoldalú muzsikus egyéniség, az akusztikus hangzás utánozhatatlan hangulata, illetve egy repertoár, ami az autentikus roma folklórtól a jazz-en át a rap-ig és a popzenéig ível.
Király Martina a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett 2003-ban. Majd’ két évtizedes pályafutása során tagja volt az Equinox Jazz Quartet-nek, az „urbánus popzenét” játszó, 13 tagú Anselmo Crew-nak, előadóként, illetve szerzőként együttműködött többek között a Hobo Blues Banddel, Zoohackerrel és Novák Péterrel.
Lamm Dávid nemzedéke egyik legkiválóbb jazz gitárosa. A Snétberger Intézet oktatója, éveken át erősítette a Balázs Elemér Group-ot, dolgozott Szalóki Ágival és Caramellel is. Jelenleg Delalamm nevű formációjával saját dalait játssza és rendszeresen fellép a magyar jazzélet legjobbjaival.
Rácz Krisztián Király Martina és Szalóki Ági zenekarainak aktív tagja, illetve játszik a Peca nevű akusztikus etnofolk bandában. Pályája során együttműködött többek között Bognár Szilvia folkénekesnővel és Gayer Bálinttal.
 
Király Martina – ének
Lamm Dávid – gitár, ének
Rácz Krisztián – gitár
A belépés díjtalan.

Részletek

Dátum:
2017. március 9., csütörtök
Időpont:
18:00–20:00