Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hangszersimogató klub

2019. május 4., szombat 16:00

Hangszersimogató klub

Bársony Bálint és zenekara interaktív foglalkozása és mini koncertje gyerekeknek. A Hangszersimogató célja a hangszerek hangjának megismertetése, az együtt zenélés és éneklés örömének átadása kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A foglalkozás énekes vezetője: Korzenszky Klára énekesnő, gyermekpszichológus

Jegyár: 1000 Ft (A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes jegyvásárlást.)

​​

Májusban is a legnépszerűbb gyerekprogramunk a Hangszersimogató klub

Legnépszerűbb gyerekprogramunk az május 4-én tartott Hangszersimogató klub, mely az Artisjus és Fonogram- díjas Bársony Bálint és zenekara interaktív foglalkozása és mini koncertje. Célja a hangszerek hangjának megismertetése, az együtt zenélés és éneklés örömének átadása kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

További színes gyermekműsoraink

A bábszínházi előadások közül a Fabula bábszínház, és az Aranyszamár bábszínház előadásai többször bemutatásra kerültek. A gyerekeknek szóló koncertek, zenés előadások közül kiemelkedik a nagy sikerű Bogár muzsika koncert. A zenekar sokfajta
ritmust, dallamot és egyéb zenei elemet felsorakoztatva vonja be a gyerekeket a zene értékteremtő világába. A Bergengóc Zenegóc Társulat szintén interaktív módon, a gyerekeket a műsor egészébe bevonva, színházi elemekkel, bábozással színesítve adott vidám műsort. De járt már nálunk Kárász Eszter és az Eszterlánc mesezenekar, a Novák Péter vezette Tititá produkció, Farkasházi Réka és a Tintanyúl.

A népi hagyományokat közvetítő Kolompos együttes a népzenét, a néptáncot és a népszokásokat interaktívan, szórakoztató elemekkel fűszerezve ismertetik meg a kicsikkel. Rendszeresen tartanak gyermektáncházat a kerület óvodásainak, amihez a helyszínt mi biztosítjuk.

A BonBon Matiné színvonalas árnyjáték előadásai közül minden évben bemutatunk egyet-egyet, így már láthatták nálunk a Lúdanyó meséit, a Koldus és Királyfit és a Betlehemet. Mindig igyekszünk a különböző színházi társulatok legismertebb meséit elhozni, melyek nemcsak a gyerekeket szórakoztatják, de a szülőkben is nosztalgikus emlékeket ébresztenek, ezzel az egész családnak tartalmas szórakozást biztosítva, ilyen volt például: Pompom meséi, Móka Miki, Mézga Géza, Micimackó, Erdők könyve, Diótörő. A kortárs gyerekirodalmat, verseket népszerűsítve Varró Dániel is tartott már humoros előadást, akiért rajonganak a gyerekek.

Részletek

Dátum:
2019. május 4., szombat
Időpont:
16:00
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

Csillaghegyi Közösségi Ház
Mátyás király út 11-15.
Budapest, 1039
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 240 0752, +36 30 523 0454