Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hangutazás és hangfürdő

2019. május 4., szombat 18:30

Hangutazás és hangfürdő

A Hangutazás és hangfürdő egy olyan zenei utazásra hív, amelyen harmonikus csengő-bongó tálak, gongok és más egzotikus hangszerek összhangzásából egy kis ihlettel olyan biztonságos tér jön létre, amiben mindenki megnyílik önmaga előtt, és találkozhat saját valódi rezgésével, tudatosságával. A hangszerek mélyebb tudatállapotba segítik a hallgatót, hogy felülemelkedhessen a hétköznapi gondolatok zűrzavarán, és elhagyva az elme irányítását, a szív terébe helyezkedhessen. 60–70 percen keresztül fekvő pozícióban, közvetlenül a testre hatnak a test közelségében indított gyógyító rezgések. Alvási gondokkal küszködők közkedvelt relaxációs nyugalomterápiája. Hozzanak magukkal párnát, takarót, polifoamot, hogy minél kényelmesebben élvezhessék az igazán különleges zenei utazást.

Késve érkezőket sajnos nincs módunk fogadni.

Jegyár: 2500 Ft

​​

 

A Hangutazás és hangfürdő 05.04-én!

Május 4-én Hangutazás és hangfürdő című zenei utazást tartunk a felnőtt korosztály számára. Ez egy olyan zenei utazásra hív, amelyen harmonikus csengő-bongó tálak, gongok és más egzotikus hangszerek összhangzásából egy kis ihlettel olyan biztonságos tér jön létre, amiben mindenki megnyílik önmaga előtt. Találkozhat saját valódi rezgésével és tudatosságával. A hangszerek mélyebb tudatállapotba segítik a hallgatót, hogy felülemelkedhessen a hétköznapi gondolatok zűrzavarán, és elhagyva az elme irányítását, a szív terébe helyezkedhessen. 60–70 percen keresztül fekvő pozícióban, közvetlenül a testre hatnak a test közelségében indított gyógyító rezgések. Alvási gondokkal küszködők közkedvelt relaxációs nyugalomterápiája.

Ünnepek
A különböző ünnepkörökhöz kötődően – leginkább a húsvéthoz és karácsonyhoz kapcsolódóan – minden évben tartunk kézműves foglalkozásokat a felnőtt korosztály számára is. Ahol nemcsak a kézügyességünket tehetjük próbára, de új technikákat tanulhatunk (dekupázs, transzfer, virágkötés, bonbon öntés).

Mindezekkel a programokkal továbbra is feladatunknak tekintjük a nevünkben (3K) rejlő Közművelődés előmozdítását, a Kultúra terjesztését és a Közösség építését.

Részletek

Dátum:
2019. május 4., szombat
Időpont:
18:30
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ
Pethe Ferenc tér 2.
Budapest, 1033
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 247 3604