BUDAPEST, III. KERÜLET, ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER HIVATALOS HONLAPJA
2018. 08. 14., kedd - Marcell

Eseménynaptár

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kalandárium 2018 – Könyvbemutató

2017. december 7., csütörtök @ 19:0021:00

Irodalmi határidőnapló-bemutató Várkonyi Judit tízmásodperces novelláival és Török Eszter színezhető illusztrációival. Felolvas: Behumi Dóri, a Budapest Bár énekese.

A belépés ingyenes.

A Kalandárium 2018 határidőnaplók megvásárolhatók az Esernyősben.

Kalandárium 2018

Aki ír:
Várkonyi Judit színházi sajtós, négy operai vonatkozású portrékönyv szerzője. Tízmásodperces novelláit barátai szórakoztatására kezdte írni, ám az alkotások önálló életre keltek, s a közösségi portál kereteit elhagyva felbukkantak a Premier magazinban, az Élet és Irodalomban, majd a Tekintet.hu online irodalmi folyóirat felületén.

Aki rajzol:
Török Eszter audiovizuális tervezőművész, számítógépes grafikus. A webdesign tervezés mellett irodalmi alkotásokat illusztrál, és oktat. 2004 óta tizenöt különböző kiállításon szerepelt, installációs munkáit láthatták a Sziget Fesztiválon, a Bánkitó Fesztiválon, a Millenárison, Pozsonyban, Bécsben és Rotterdamban.

Az art director:
Horgas Péter szabadúszó tervező, látványtervező, kulturális menedzser, csaknem 150 színházi díszlet alkotója – tervezett többek közt a Nemzeti Színház, az Opera, a Katona József Színház, a Vígszínház és a Játékszín számára, valamint a legnagyobb hazai televíziós csatornák felkérésére. Ötven reklámfilm és kilenc játékfilm alkotóstábjában tevékenykedett. Fantáziájában a tízmásodperces novellák illusztrált kötetben jelentek meg – az írásokhoz megtalálta a legmegfelelőbb vizuális alkotót, majd kézbe vette és végigviszi a Kalandárium 2018 irodalmi projektet.


Részletek

Dátum:
2017. december 7., csütörtök
Időpont:
19:00 – 21:00

Helyszín

Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont

Budapest

Fő tér 2.,

1033

+ Google Térkép

Telefon:
+36 30 883 1953
Honlap:
https://www.facebook.com/esernyos