Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kinizsi Pál – Családi vasárnapok

január 27. 10:00

Kinizsi Pál – Családi vasárnapok

A veszprémi Kabóca Bábszínház előadásában.

Az előadást hároméves kortól ajánljuk.

A játékos mese Kinizsi Palkóról regél, hét képben láthatja közönségünk, miként vált az egyszerű molnárlegény főkapitánnyá, s hogyan lett a vitéz harcos szíve rabbá egy gyönyörű hölgy rebbenő pillantásától.
Bábok, maszkok, pompás jelmezek és ódon vízimalom lesz látható a díszes színpadon. A játékot élőzene kíséri, és a gyerekek is bekapcsolódhatnak az izgalmas történetbe.

10.00–13.00 Kézműves játszóház: címerpajzs készítése

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.

Jegyár elővételben: 1100 Ft és 1300 Ft, az előadás napján: 1400 Ft és 1600 Ft

Családi jegyár elővételben személyesen: 4400 Ft és 5200 Ft, aznap a helyszínen: 5600 Ft és 6400 Ft

 

Gyerekelőadásink és koncertjeink általában 45–60 perc hosszúak, szünet nélkül.

A bábszínházak után tartott kézműves játszóház és alkotónap pedig 10 órától 13 óráig tart.

Családi jegy megvásárlására is van lehetőség, ez négy jegy áráért öt jegyet tartalmaz.

​​

KLASSZIKUS SZÍNHÁZI ÉLMÉNY, KREATÍV PROGRAMOK, CSALÁDBARÁT KÖRNYEZET

A finom vasárnapi ebéd előtt Kinizsi Pál című bábszínház előadással várjuk az egész családot. Délelőtt 10 órától színes gyerekprogramokkal, bábszínházzal, mesejátékkal, táncszínházzal, kézműves foglalkozásokkal és koncerttel készülünk.

A bábszínházak után tartott kézművességen mindig az adott darab témájához kapcsolódva lehet izgalmas tárgyakat, játékokat készíteni és együtt alkothat az egész család.

Korosztályban is igyekszünk a család minden tagjának érdekes programmal készülni. A legkisebbeknek a bábszínház, a kicsit nagyobbaknak a táncszínházi előadások és zenés mesejátékok, és nullától akár száz esztendős korig ajánljuk fantasztikus gyerekkoncertjeinket. A zenekarokat úgy válogatjuk össze a palettára, hogy a hagyományosabb, klasszikusabb jellegű népzenétől egészen a populárisabb, könnyedebb dalokat bemutató koncertekig sok minden megtalálható legyen a repertoárban.

A társulatok és színházak az ország egész területéről érkeznek hozzánk, így olyan előadásokat nézhetnek meg nálunk, melyeket Budapesten máshol nem tudnának megtekinteni.

Klasszikus színháztermünk és kényelmes színházi székeink ősztől mesefigurás párnákkal várják az egészen kicsi nézőinket, hogy biztosan ők is jól lássanak mindent, akár a leghátsó sorokból is. Koncertjeinken, drámapedagógia foglalkozásokon és szabadtéri gyermekrendezvényeinken ezen felül színes babzsákok is várják, hogy a gyerekek kényelembe helyezzék nálunk magukat.

Helyszín

Óbudai Kulturális Központ
San Marco utca 81.
Budapest, 1032 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 388 2373