Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kultúrházak éjjel-nappal

február 16. 13:0020:00

Kultúrházak éjjel-nappal

Második csillaghegyi OPEN STAGE – a Kultúrházak éjjel-nappal keretében

Az open stage vagyis nyitott színpad műfaja tőlünk nyugatabbra jól ismert. A Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat keretében most mi is kísérletet teszünk ennek a nagyszerű kezdeményezésnek a meghonosítására, és reméljük, ezzel hagyományt teremtünk.

Célunk, hogy helyszínt és lehetőséget adjunk olyan lelkes, amatőr zenészek számára, akik szeretnék megtapasztalni a kötöttségek nélküli színpadi zenélés élményét. Idén is várjuk olyan szóló fellépők vagy zenekarok jelentkezését, akik/amelyek fel tudnak készülni 2–3 zeneszámmal, szabadon választott stílusban.

Mi biztosítjuk a színpadot, a hangszerigényt (bizonyos kereteken belül), a fény- és hangtechnikát, no meg az igazi koncerthangulatot!

A fellépések közben lehetőség nyílik az előadóknak beszélgetésre, tapasztalatcserére, egy olyan közösség kialakítására, amelyben az amatőr zenészek nyomon követhetik egymás munkáját, fejlődését, és tanulhatnak is egymástól. Ha régóta vágysz a reflektorfénybe, és szeretnéd magad kipróbálni a színpadon előadóként, egyedül vagy barátokkal, bármilyen műfajban, jelentkezz az OPEN STAGE-re, és mi valóra váltjuk álmodat!

Jelentkezéseteket a következő e-mail-címre várjuk: openstage@kulturkozpont.hu

Jelentkezési határidő: 2019. január 27.

Helyszín

Csillaghegyi Közösségi Ház
Mátyás király út 11-15.
Budapest, 1039
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 240 0752, +36 30 523 0454