Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nosztalgiavetítés – Brooklyn

2019. november 22., péntek 18:30

Nosztalgiavetítés – Brooklyn
(ír-angol-kanadai romantikus film, 111 perc, 2015)

Nosztalgiavetítésünk a magyar alkotások mellett legendás külföldi filmeket és filmcsillagokat is vendégségbe hív a Csillag mozi vásznára!

Valamint beváltjuk ígéretünket, és a csillaghegyi mozirajongók filmjavaslatai közül is válogatunk. Újdonságul havonta változó filmes tematikával szeretnénk nézőink kedvében járni.

Nosztalgiajegy: 500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 300 Ft

Péntek esti randi
Ahogy beköszönt a hűvös, egyre inkább vágyik az ember egy kis meghittségre… A moziban ehhez minden adott: félhomály, kis izgalom és remek romantikus filmek! Jelige: Hozd magaddal, akit szeretsz!

November 22. péntek 18.30 Brooklyn (ír-angol-kanadai romantikus film, 111 perc, 2015)
Eilis (Saoirse Ronan) többre vágyik, mint amennyi jutott neki. Elhagyja hát az anyai otthont, és Írországból New Yorkba költözik. Hamar magával is ragadja a nagyváros forgataga, és a honvágyat gyorsan legyőzi egy mindent elsöprő szerelem. Ám nem ilyen egyszerű új életet kezdeni, és Eilis hamarosan válaszút előtt találja magát: választania kell két világ és két élet között.

 

Filmvetítések a Csillaghegyi Közösségi Házban

Filmes programjainkkal nem a profitorientált mozivállalatok programstruktúráját követjük, repertoárunkat az itteni lakosság igényeihez mérten próbáljuk kialakítani.

Jegyárainkat alacsonyan tartva, plusz szolgáltatásokat nyújtva azért dolgozunk, hogy újjáéledjen a régi csillaghegyi mozi hangulata. Ami különlegesség teszi az általunk elképzelt mozit, hogy a vetített filmek mellé minden korosztály számára izgalmas kísérőprogramokat szervezünk.

Nosztalgiavetítéseket rendezünk az idősebb korosztálynak, magyar és külföldi filmcsemegékkel az 1930-as évektől egészen a közelmúltig bezárólag.

“Mozititkok” című sorozatunk egy havonta visszatérő, népszerű programunk. Keretei között egy újonnan megjelent, vagy valamilyen alkalomhoz kötődő (nemzeti ünnep, egyéb aktualitás) magyar filmet vetítünk le, a vetítés után pedig moderált beszélgetést rendezünk az alkotók köréből kiválasztott vendégünkkel. Járt már nálunk a Mozititkok program meghívottjaként Koltai Róbert, Herendi Gábor, Mészáros Márta, Benkő Péter, vagy Ternovszky Béla is, csak hogy egy pár nevet kiragadjunk a sok közül.

„Zenél a mozi” programsorozatunk szintén havonta kerül megrendezésre, ilyenkor énekesek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel  meghívott zenekarok, és a filmvászon segítségével. Koncert és filmvetítés ugyan azon az estén, egy előadóhoz köthetően. Válogatásunkban szerepel komoly és könnyűzene egyaránt, Vivalditól a Beatlesen át Takáts Tamásig mindenkit felölelhet a Zenél a mozi repertoárja.

Kakaóvetítésünk pedig elsősorban a  gyermekeknek szól, vasárnap délelőttönként magyar vagy külföldi rajzfilmmel kedveskedünk nekik, a vetítés után pedig a mese ihlette kézműves foglalkozás és drámajáték várja a résztvevőket.

Részletek

Dátum:
2019. november 22., péntek
Időpont:
18:30
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Csillaghegyi Közösségi Ház
Mátyás király út 11-15.
Budapest, 1039
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 240 0752, +36 30 523 0454