Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Technika #1 műhelylátogatás a Design Héten

2018. október 13., szombat 14:0018:00

2015-ös nyitása óta a Technika #1 műhely a Közgazdasági Politechnikum inkubátorházában fogadta a látogatókat. Szerettük és belaktuk a műhely tereit, de egy ideje érlelődött bennünk a gondolat, hogy kezdjük szétfeszíteni a ház kereteit és ahhoz, hogy a szenvedélyünket, a fával való kétkezi alkotást minél több embernek át tudjuk adni, nagyobb térre van szükségünk. Ezért nagy örömmel fogadtuk a lehetőséget, hogy a műhely 2018 szeptemberében beköltözzön az óbudai barokk stílusú Zichy-kastély északi szárnyának földszintjére, élettel és új funkciókkal töltve meg az eddig kihasználatlanul álló teret.

A szeptember a költözésről, az új műhelytér kialakításáról szólt, de októberben újra megnyitjuk a kapukat és szeretettel várjuk az érdeklődőket új otthonunk izgalmas tereiben egy műhelybejárásra és közösségi barkácsolásra a Design Hét Budapesten.

A műhelylátogatáson kötetlen hangulatban, harapnivalók és tea mellett várunk Titeket az új Technikában, körbejárhatjátok az új tereket, kérdezhettek a működésünkről, workshopjainkról és a terveinkről, valamint ti is részt vehettek a műhely dizájnjának kialakításában, hiszen a terveink szerint Veletek közösen készítünk el egy fali dekor installációt, amely a műhely terét fogja díszíteni.

Várunk mindenkit!
a Technika csapata

REGISZTRÁCIÓ
​a műhelylátogatáson való részvételhez nem szükséges regisztrálnod

RÉSZVÉTEL
Ingyenes

Részletek

Dátum:
2018. október 13., szombat
Időpont:
14:00–18:00

Helyszín

Zichy-kastély
Fő tér 1.
Budapest, 1033
+ Google Térkép