Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Transzcendentális meditáció

február 14. 18:00

Transzcendentális meditáció 02.14.

A Transzcendentális meditáció egyszerű, természetes, könnyen elsajátítható mentális technika, amit kényelmes ülő helyzetben, reggel és este, ülve, csukott szemmel gyakorlunk 15–20 percig. A TM rendszeres gyakorlásával oldjuk az idegrendszerünkben és testünkben felgyülemlett stresszeinket. Így megtapasztaljuk a nyugalom, elégedettség, örömteli belső béke állapotát a mindennapi életünkben is. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Előadó: Gyuris Ibolya TM-oktató

A belépés ingyenes.

További előadás-sorozataink

Az Életünk-egészségünk című sorozat viszonylag friss, mindössze néhány éve indult el, de a közönségünk lelkesen látogatja, hiszen az ingyenes előadásokon nagyon fontos mindennapi praktikákat ismerhetünk meg a test és lélek kapcsolatáról, illetve az egészséges életmódról és táplálkozásról is.

A Pszichológia és Időfizika előadások már több mint negyed évszázada zajlanak töretlen népszerűséggel csütörtökönként, ahol a világ teremtése iránt érdeklődő hallgatókat várják. Más néven az Univerzum Univerzitás vitafórumokon a lelki és filozófiai problémákról beszélgetnek. A széles skálán való gondolkodásnak egy érdekes műhelye ez, ahol az is megkedveli a tudományokat vagy a csillagászatot, aki eddig elhúzódott előle. Miután ezek fórumok, természetesen menet közben is lehet kérdezni. A Pszichológia tanszék foglalkozásait Barna Fóris Ágnes pszichológus, az Teremtéstan tanszék vitafórumát Kisfaludy György vezeti.

Helyszín

Óbudai Kulturális Központ
San Marco utca 81.
Budapest, 1032 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 388 2373