Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Zenél a mozi – Pink Floyd: THE WALL – Est

május 18. 17:00

Filmvetítés és zenés előadás
Sorozatunkban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.

Jegyár: 1000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 800 Ft

Pink Floyd: THE WALL – Est

17.00 Pink Floyd – A fal  /The Wall/ (angol zenés dráma, 95 perc, 1982. Rendezte: Alan Parker)
A Pink Floyd azonos című, tematikus albuma inspirálta ezt a nagyszerű, nyugodtan mondhatjuk, hogy filmtörténeti jelentőségű, rendkívül hatásos alkotást.

19.00 A Keep Floyding zenekar koncertje: The Wall – 40 éves A fal
A korszakos remekmű megjelenítése, album- és filmhű eszközökkel, színpadi elemekkel.
A koncert közben Goldsmith Gábortól, a Keep Floyding énekes-gitárosától hallanak a Pink Floyd együttes munkásságáról, a filmben elhangzó dalokról, valamint arról, hogy milyen jelentőségű volt ez a film a zenekar életében. A Keep Floyding közel két évtizedes múlttal rendelkező zenekar, mely fő céljául tűzte ki a Pink Floyd zenéjének tolmácsolását, és ápolja a progresszív rock legszebb hagyományait.

„Mindannyiunknak személyes élményei és érzései vannak a Pink Floyd zenéjével kapcsolatban, ebből adódóan sosem feledtük el, miért csináljuk, és mihez kell tartanunk magunkat a jövőben: minél több ember számára minél jobb minőségben elvinni ezt a csodálatosan sokszínű zenei világot és élményt.”

A zenekar tagjai: Goldsmith Gábor – gitárok, ének, Tóth András – gitárok, Segesdy Márton – billentyűk, ének, Heinfarth György – dobok, Balázs Bálint – basszusgitár, ének, Haáz Imre – szaxofon, Garda Zsuzsa – ének, Simon Edina – ének

Helyszín

Csillaghegyi Közösségi Ház
Mátyás király út 11-15.
Budapest, 1039
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 240 0752, +36 30 523 0454