Ál-vízóraleolvasók Óbudán!

Hírek
Közzétéve:

Éppen az ilyen esetek kivédésére minden A Fővárosi Vízművek (és a legtöbb közműszolgáltató) munkatársai arcképpel és sorszámmal ellátott igazolvánnyal rendelkeznek, melynek felmutatásával tudják igazolni, hogy valóban a Fővárosi Vízművek képviseletében járnak el.

Ha valaki bizonytalan, hogy valóban a társaság alkalmazottja csengetett be hozzá, vagy felmerül a gyanú, hogy csalóval áll szemben, semmi esetre se engedje be a lakásba! Hívja azonnal a Vízvonalat a 06 1 247 7777-es vagy a rendőrséget a 107-es telefonszámon!

A Fővárosi Vízművek munkatársai előzetes ütemterv szerint, évente egy alkalommal olvassák le a lakás-mellékvízmérőket. Ennek ütemezéséről bárki meggyőződhet a http://www.vizmuvek.hu/hu/fovarosi-vizmuvek/lakossagi-ugyfelek/altalanos_informaciok/vizmerok/leolvasas_szamlazas weblapon. Ugyanakkor az ivóvíz-szolgáltatási számla hátoldalán is minden esetben szerepel, hogy az adott lakásban milyen időszakban várható a leolvasás, melyről értesítést is elhelyez a Vízművek a társasházakban.

A társaság képviselői más esetben nem lépnek be a lakásokba, és az is kizárólag csak rendkívüli helyzetben – például vízhiány esetén – fordulhat elő, hogy becsöngetnek az ingatlanokba.

Ha mégis megtörtént a baj, és a csalók bejutottak a lakásba, fontos, hogy haladéktalanul értesítsék a rendőrséget a 104-es telefonszámon a nyomozás mielőbbi megkezdése érdekében!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság