Elvis Presley Óbudán

Hírek
Közzétéve:

Rendőrnő és rocksztár, katona és cowboy, indián és Paul McCartney – színes társaság búcsúztatta idén a telet az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény nyugdíjas klubjaiban. 

A mulatságokat Müller Istvánné intézményvezető nyitotta meg, köszöntve a klubtagok mellett az önkormányzat képviselőit és a Szociális Főosztály munkatársait.

A klubokban és a Derűs Alkony Gondozóházban neves művészek operett és musical számokkal varázsolták el a vendégeket, akik több helyszínen saját maguk is vidám műsorral készültek: villámtréfákkal, kabaré jelenetekkel szórakoztatták egymást, a darabokat egyedi, ötletes, nem ritkán művészi igénnyel összeállított jelmezekben adták elő. A szalagos farsangi fánk percek alatt elfogyott, ezt követően tombolasorsoláson izgulhattak a vendégek. Akik – fájós lábak ide, isiászok-lumbágók oda – amint megszólalt az élő zene, rögvest táncra perdültek.

Elvis – aki, ha élne, már a nyolcvanas éveit taposná – alighanem elégedetten csettintene: az óbudai nyugdíjasok szeretnek és tudnak élni!

A Kiskorona és a Meggyfa utcai Idősek klubjának vendége volt Varga Mihály miniszter, országgyűlési képviselő és Menczer Erzsébet képviselő jelölt is.                                                                                                                                             

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság