Érték és Minőség Díjat kapott az Óbudai Danubia Zenekar

Hírek
Közzétéve:

Az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata fenntartásában működő zenekar A zene, az kell… címmel több éve futó ifjúsági sorozatáért kapta a rangos elismerést. A sorozat általános iskolák tornatermeibe viszi el a klasszikus zenét olyan feldolgozásban, ami a diákok számára is szórakoztató. Az Érték és Minősítő Nagydíjat Magyarországon zenekar, de még csak kulturális tömörülés sem kapta meg eddig.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy mérce és egyben útmutató, mellyel olyan márkát építünk, amelyik valós értéket hordoz. Népszerűsíti hazánk és a Kárpát-régió legfontosabb kincsét a szürkeállomány teljesítményét, mely alkalmas gazdasági sikerek megvalósítására, mert mint tudjuk: „A tudományos emberfő mennyisége a nemzet igazi hatalma” /gróf Széchenyi István/

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy megtestesíti, kifejezi Magyarország elismerését és elkötelezettségét az értékek, valamint a tanúsított minőség iránt. Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon termékek, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

A pályázat díjazottjai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez. Az Érték és Minőség Nagydíj korszerű, napjaink kihívásainak is megfelelő tanúsító védjegy, mely a kiemelkedő minőségű értékek (áruk és szolgáltatások) egyértelmű megkülönböztetésével orientálja a fogyasztókat a globalizálódó piacgazdaság egyre bővülő termékkínálatában.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság