Ifipark a Platán kertjében

Hírek
Közzétéve:

A könyvbemutatóval egybekötött előadássorozat első részében július 3-án Tóth Eszter Zsófia történész és Poós Zoltán író elevenítették fel a Budai Várban működő Ifipark, hőskorát. mely a fiatalok által leglátogatottabb kulturális intézmény volt a hatvanas évektől a nyolcvanas évek elejéig.

Elhangzott többek között, hogy ki is volt igazából Rajnák László, mi volt a dress code az Ifiparkban, kik voltak a Nagyfa galeri tagjai, miért szerette annyira a közönség Radics Bélát vagy Révész Sándort, illetve miért alakultak Piramis őrsök és brigádok.

Folytatódik a beszélgetéssorozat július 26-án 18 órai kezdettel A kőkorlát leomlik alcímmel a Platán Könyvtár kertjében. Dr.Tóth Eszter Zsófia történész a könyv egyik szerzőtársával Krulik Zoltánnal mutatják be a korszakot a nemrég megjelent Volt egyszer Ifipark című kötet alapján.

A közönség véleményére is kíváncsi könnyed beszélgetéssorozat második részében pedig választ kaphatunk arra, hogy miként történt az emlékezetes baleset az Edda koncertjén, mennyibe került egy bambi az Ifiparkban, illetve a közönség soraiból is mindenki felidézheti a  az Ifiparkkal kapcsolatos élményeit és választ kaphat a felmerülő kérdésekre.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak 2018. július 26-án 18 órakor A Platán Könyvtár ingyenes programjára a 1031 Budapest, Arató Emil tér 1. szám alatt.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság