Kedvezményes nyaralás nyugdíjasoknak

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával ismét kedvezményes üdülésen vehetnek részt Siófok – Sóstón a III. kerületi nyugdíjasok. A Balaton déli partján az 5 hektáros szabadidőparkban található, 27 szobás Sóstói Motel felújítva várja a pihenni vágyókat.  Az épület teljes homlokzata megújult, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, megvalósult a korlátok és esőelvezető csatornák cseréje, a teraszok és lépcsők új burkolatot kaptak, a zsalugátereketet egységesen barnára festették.

100_1721100_1117

Az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény négy turnust szervez idén:

1. június 17-23.

2. augusztus 05-11.

3. augusztus 12-18

4. augusztus 19-25 között.

Az egyhetes nyaralás ára 40.000 Ft, amely tartalmazza az utazás költségét – busszal oda-vissza – , a szállást 2-3 ágyas szobákban 6 éjszakára, a napi háromszori étkezést, egy egésznapos kirándulást és naponta többféle színes programot. A kínálatban szerepel vízparti fürdőzésen kívül irodalmi és zenés délután, kézműves foglalkozás, társasjátékok, vidám borkvíz és egy fergeteges búcsúest is. Az üdülőben ingyenesen használható fitneszpark is várja az aktív pihenésre vágyókat.

Túljelentkezés esetén azok részesülnek előnyben, akik először vesznek részt, vagy már régebben vettek részt a sóstói üdülésen.

Jelentkezni a lakóhelyhez legközelebb eső Idősek Klubjaiban lehet.

Jelentkezési határidők:

–          a júniusi turnusra 2013. május 15-ig

–          az augusztusiakra július 10-ig

További információk:

a 250-1552 és a 453-0119 telefonszámokon, valamint személyesen a Kiskorona u. 3-ban az intézmény székhelyén.

(A nyaralásra III. kerületi állandó lakóhellyel rendelkező nyugdíjasok jelentkezhetnek.)

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság