Köszönet a rendvédelmi szervek dolgozóinak

Hírek
Közzétéve:
Dr. Szőcs Mónika a Csillaghegyi mentőállomás vezetője, Zsigó Árpád tűzoltó alezredes, Szikszó Sándor rendőr alezredes, Szűcs János a III. kerületi polgárőrök vezetője, Bús Balázs polgármester

Óbuda a főváros kerületei közül az egyik leginkább kedvelt lakóhely a családok számára. A még megfizethető ingatlan árak mellett a legfontosabb szempont a megfelelő infrastruktúra, illetve a kielégítő élet és vagyonbiztonság. Ez utóbbi az önök munkájának köszönhető. – hangsúlyozta köszöntő beszédében Bús Balázs polgármester, majd hozzátette:  A közbiztonsági mutatók alapján Óbuda-Békásmegyer a külső kerületekre jellemző módon az átlagosnál lényegesen biztonságosabb kerületnek számít. Mindannyiunk számára fontos, hogy ezt a pozíciót megőrizzük. Akkor tekinthető a lakosság nyugalma biztosítottnak, ha önök intézkedései személyes életüket a lehető legkisebb arányban érinti. A közlekedési szabálysértések esetén – a közelmúlt tragikus balesetei okán is – az elkövetőkkel szemben természetesen továbbra is határozott fellépést várunk rendőreinktől.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a közterületi térfigyelőkamera-hálózat fejlesztésével, vagy éppen a polgárőrség eszközállományának fejlesztésével folyamatosan hozzájárul a kerület közbiztonsági mutatóinak javításához. Ugyanakkor a polgármester kiemelte, hogy a kerületben élők szubjektív biztonságérzetének fokozásához a közterületi rendőri jelenlét járulhat hozzá leginkább.



Fotók: Benkő Vivien Cher

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Árhullám vonul le a Dunán (frissül)

Hírek
Közzétéve:

A 2023. évi III. kerületi győztes mesék hangoskönyve

Hírek
Közzétéve:

Horvát nemzetiségi önkormányzatunk elindította YouTube-csatornáját