Még van idő kiváltani a parkolási engedélyeket

Hírek
Közzétéve:

Az Óbudai Parkolási Kft. már lehetőséget biztosít az elektronikus ügyintézésre, így kiküszöbölhető az ügyfélszolgálaton történő személyes ügyintézés, mivel az igénylés és a befizetés is az online felületen keresztül bankkártyával vagy banki átutalással történik.

Személyes ügyintézésre a Mozaik u. 7. szám alatti Ügyfélszolgálaton van lehetőség, ahol a zárás előtti fél órában kizárólag időponttal rendelkező ügyfeleket fogadnak. Időpontot a www.obudaiparkolas.hu weboldalon az Ügyfélablakon vagy Call Centerüen keresztül a 06 21 208 8002 számon kérhetnek.

A postán benyújtott kérelmek esetében a kérelmek elbírálásnak határideje a beérkezésüktől számított 30 nap, amennyiben nem kerül sor hiánypótlási felhívás kiküldésére. Az új formanyomtatványok, amelyeken egyben információt található arra vonatkozóan is, hogy melyek a kérelem benyújtásakor csatolandó dokumentumok, a társaság honlapján elérhetőek: https://obudaiparkolas.hu/nyomtatvanyok/.

Parkolási engedély kizárólag az új, hatályos nyomtatványokon igényelhető!

Fennálló gépjárműadó-, illetve pótdíjtartozás esetén az engedély nem adható ki.

Gondoskodjanak idejében a 2018. évi engedélyük igényléséről, mivel érvényes engedély hiányában 2018. február 1. után pótdíj kerülhet kiszabásra.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság