Muskátliakció ötödször

Hírek
Közzétéve:

2017.  április 22-én immár ötödik alkalommal került sor a „Muskátliakció” megszervezésére és lebonyolítására a III. kerületben. Az önkormányzat megbízásából összesen 36.000 tő muskátlit osztottak szét 7 különböző helyszínen a következő megoszlásban:

Óbudai Kulturális Központ – 5000 db.
Kaszásdűlői Kulturális Központ – 4000 db.
Aquincum Általános Iskola – 4000 db.
Csillaghegyi Kulturális Központ – 4000 db.
Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ – 3280 db.
Békásmegyeri Kulturális Központ – 7000 db.
Kolosy bevásárlóközpont –  3000 db.
Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény – 5720 db. (itt csak a nyugdíjas házak lakói és az Idősek Klubjának tagjai vehették át a muskátlit)

A muskátli vásárt idén is nagy érdeklődés övezte, a megvásárolható csomagok hamar elfogytak. A vásárlók ebben az évben is lebomló, környezetbarát szatyorban vehették át a töveket.

Azok vásárolhattak a piaci ár töredékéért a dísznövényekből, akik a kerületben bejelentett lakóhellyel (állandó lakcímmel) rendelkeznek és  18 év felettiek. Egy csomagban 4 tő muskátli volt, 200 forintba került, ebből fejenként egyet vihettek a jogosultak. Az akció előkészületeiben és lebonyolításában a kerület önkormányzati képviselői, a Polgármesteri Hivatal, valamint az önkormányzati intézmények és a Közterület-felügyelet munkatársai egyaránt komoly részt vállaltak.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Kozma Zsuzsát az Óbudai Temetőben helyezik örök nyugalomra

Hírek
Közzétéve:

Az óbudai horvátok szerepe a városegyesítésben – Budapest 150

Hírek
Közzétéve:

A világ legóbudaibb szeglete – Miben első a harmadik?