Világbajnok negyedik lett az óbudai vízilabdacsapat

Hírek
Közzétéve:

Fantasztikus eredménnyel, negyedik helyen zárt a budapesti Fina Masters Class 40+ vízilabda világbajnokságán a 3. kerületi Oázis Sport Club. Az egykori élvonalbeli vízilabdások hét napon át küzdöttek. A hatodik napon az olimpiai bajnokokból álló Millenium csapat verte meg őket nem is olyan sokkal, majd másnap a már fáradt csapat a romániai Brenntag SC-vel vívott bronzmérkőzést, és végül alul maradt.

Az Oázis Sport Club nemcsak ezzel jeleskedett az óbudai sportéletben, idén nyáron ugyanis száznál több lányt és fiút edzőtáboroztatott három helyszínen. Többek között két héten át hatvan kisiskolás ismerkedett a vízlabda világával ingyenes táboraikban. Az Országos Diáksport Szövetség és a Magyar Vízilabda Szövetség által támogatott Póló nyár rendezvény keretén belül ügyes 3. kerületi lányokat és fiúkat sikerült megismerni és toborozni. A srácok edzetten, barnán és jókedvűen kezdenek majd bele a következő iskolaévbe.

Azokat a gyerekeket, akiket elvarázsolt a világbajnokság csodás világa és szívesen kipróbálnák a vízilabdát, vagy tanulnának úszni, szeretettel várják a Fővárosi Vízművek Sporttelepén kora délutáni edzéseikre. A kezdőknek 3 órától és többieknek ¾ 4-től tartanak edzéseket. Olyan lányokat és fiúkat várna, akik már valamennyire tudnak úszni. Az ügyesek aztán csatlakozhatnak korosztályos csapataikhoz, amelyek bizonyára, idén is szép eredményeket érnek el a vízilabda bajnokságokban.

Bővebben az Oázis Sport Club honlapján: oazissport.hu oldalon, valamint a facebook-on találnak információt.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság