BUDAPEST, III. KERÜLET, ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER HIVATALOS HONLAPJA
2018. 08. 14., kedd - Marcell
Ön most itt van: Címlap » Bizottságok » Kulturális és Turisztikai Bizottság – tagok

Kulturális és Turisztikai Bizottság – tagok

Balás Ádám

Balás Ádám

Beosztás: külsős tag – Kulturális és Turisztikai Bizottság
Párt: MSZP
Részletek

Baumann Irén

Baumann Irén

Beosztás: tag – Egészségügyi, Szociális és Lakásgazdálkodási Bizottság
tag – Kulturális és Turisztikai Bizottság
Turisztikai tanácsnok
Párt: FIDESZ-KDNP
Választókerület: 10.
Fogadóóra: Platán Könyvtár
1031 Budapest, Arató Emil tér 1. (bejárat a Kadosa utca felől)
minden hónap első keddjén 17.00-18.00-ig
Július-Augusztus hónapban nem tart.
Önéletrajz: 1948-ban születtem Budapesten. 15 éve élek a III. kerületben. Férjnél vagyok, fiam három, lányom két unokával ajándékozott meg.
A Patrona Hungariae Római Katolikus Leánygimnázium elvégzését követően műszaki rajzoló majd felsőfokú szerkesztői iskolákat végeztem, így pályám elején rajzolóként és tervezőként dolgoztam. Később könyvelői, vállalati tervezői, illetve statisztikusi szakképesítést is szereztem.
1975 óta a turizmus területén dolgozom. 1990-ben önálló irodát nyitottam, melynek fő profilja kongresszus- és konferenciaszervezés, turisták beutaztatása Magyarországra. Ezt az irodát a mai napig tulajdonosként és ügyvezetőként működtetem. Alelnöke vagyok a Magyar Beutaztatók Szövetségének és titkára a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesületének.
2010-ben az önkormányzati választás során bizalmat kaptam, hogy képviseljem az Óbuda- Békásmegyer 10. választókörzetében élőket.
A Szociális és Lakásgazdálkodási Bizottságban, valamint a Kulturális és Civil Bizottságban tevékenykedem, és ellátom a Turisztikai Tanácsnok feladatkörét is.

Részletek

Burján Ferenc

Burján Ferenc

Beosztás: elnök – Oktatási és Környezetvédelmi Bizottság
tag – Kulturális és Turisztikai Bizottság
Környezetvédelmi tanácsnok
Párt: LMP
Fogadóóra: Előzetes egyeztetés alapján


Levelezési cím: burjan.ferenc@lehetmas.hu
Önéletrajz: Középiskolai tanár vagyok, két gyermek édesapja. Lányom Egyetemre, a fiam Gimnáziumba jár. Idegenforgalmi és vendéglátó ipari üzemgazdász és mester közgazdász tanári diplomával rendelkezem. A 2014 önkormányzati választáskor a választó polgárok bizalmából kerültem be az önkormányzati képviselő testületébe, ahol az Oktatási és Környezetvédelmi Bizottság elnökeként tevékenykedem, valamint tagja vagyok a Kulturális és Turisztikai Bizottság testületének is. Én úgy gondolom, hogy mint minden ember a saját környezetében, én is a saját szintemen az éppen aktuális munkakörömben- most a III. kerület képviselő testületében- próbálok valamiféle pozitív változást elérni. Önkormányzati képviselőként is alázattal próbálok az előttünk álló feladatokra tekinteni, a problémákat megoldani, és azért dolgozom, hogy a kerület élhető, tiszta, szép és rendezett városrész legyen, ahol a polgárok jól és biztonságban érezhessék magukat. Mindezt nem egyedül, hanem az Óbudai polgárokkal közösen együtt szeretném véghezvinni. A képviselő testületben, ebben a szellemben az Óbudai polgárok érdekében kívánok konstruktív módon, együttműködve dolgozni.
Én azt remélem, hogy helyi önkormányzati szinten hozzá tudok járulni ahhoz, hogy mindenki az alapvető jogaival maradéktalanul élhessen. Ilyen az egészséges környezethez vagy az oktatáshoz való jog. Másrészt szeretném jobban megismerni, a kerületi lakosokat érintő legfontosabb problémákat, hogy a hozzám fordulóknak megfelelő segítséget tudjak nyújtani, megpróbálva élhetőbbé, könnyebbé téve az életüket. Én úgy gondolom, hogy a mai fiataloknak és a jövő felnőttjeinek új típusú készségekre, és tudásra lesz szükségük. Ezért az Oktatási és Környezetvédelmi Bizottság elnökeként mindent megteszek azért, hogy a jövő generációjának egészségtudatos legyen a fejlődése a természet értékei iránt fogékonyak legyenek, és a fenntarthatósági szempontokat is ismerjék. Iskoláinkban és óvodáinkban az oktatás a nevelés és a tudatos környezetvédelem eredménye képen, gyermekeink minden a szellemi fejlődésükhöz szükséges ismereteket megkapnak ahhoz, hogy egészségesen tudjanak fejlődni..
Képviselőként nem csak a kerület 11-es választási körzet (Római part és Csillaghegy) lakosságának érdekeit igyekszem képviselni, hanem egész Óbuda Békásmegyer területén élőkét is.
Óbuda Békásmegyer önkormányzati képviselőjeként azért dolgozom, hogy a kerületbe költözőkben is gyorsan kialakuljon az az érzésük, ami bennünk már régóta megvan, hogy jó óbudai polgárnak lenni, hogy otthon érezzük magukat Óbudán. Úgy gondolom, egy képviselő ezzel tehet legtöbbet a kerületében élő emberekért, hogy szeressenek itt Óbudán élni!
Részletek

Dóra Csaba

Dóra Csaba

Beosztás: elnök-helyettes – Civil és Nemzetiségi Bizottság
tag – Kulturális és Turisztikai Bizottság
tag – Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottság
Kulturális tanácsnok
Párt: FIDESZ-KDNP
Választókerület: 7.
Részletek

Doviscsák Bettina

Doviscsák Bettina

Beosztás: külsős tag – Kulturális és Turisztikai Bizottság
Tevkenységi kör:

(Óbuda-Békásmegyerért Egyesület)

Részletek

dr. Demeter Gellért

dr. Demeter Gellért

Beosztás: elnök – Egészségügyi, Szociális és Lakásgazdálkodási Bizottság
tag – Pénzügyi Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottság
tag – Kulturális és Turisztikai Bizottság
Párt: FIDESZ-KDNP
Választókerület: 1.
Fogadóóra: Július-Augusztus hónapban nem tart.
Részletek

Hangya Attila

Hangya Attila

Beosztás: külsős tag – Kulturális és Turisztikai Bizottság
Párt: FIDESZ-KDNP
Részletek

Kemény Krisztina

Kemény Krisztina

Beosztás: elnök – Kulturális és Turisztikai Bizottság
tag – Pénzügyi Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottság
tag – Oktatási és Környezetvédelmi Bizottság
Párt: FIDESZ-KDNP
Választókerület: 13.
Fogadóóra: Minden hónap első szerda 17-18 óra között (helyszín: Békásmegyeri Közösségi Ház)
Júliusban: minden hónap első szerda 17-18 között
Helyszín: Békásmegyeri Közösségi Ház
Augusztusban: nem tart.
Önéletrajz: Budapesten születtem, gyerekkorom óta Óbudán élek. A Budapesti Tanítóképző Főiskolán szereztem tanítói diplomát, illetve az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán tanári diplomát. Két gyermek édesanyja vagyok. Tanárként dolgozom egy kerületi általános iskolában. 1998 óta végzem képviselői munkámat Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat képviselőtestületében. Az elmúlt években a Kulturális, Civil és Nemzetiségi Bizottság elnökeként tevékenykedtem, illetve részt vettem a Pénzügyi Tulajdonosi és Vagyonkezelő Bizottság munkájában. Az elmúlt 16 évben elsősorban a kerület kulturális életének szervezésében és alakításában vettem részt. Mint pedagógus, mindemellett kiemelt figyelemmel kísérem a helyi oktatással összefüggő döntéseket.
Részletek

Szentpéteri Gábor

Szentpéteri Gábor

Beosztás: Külsős elnökhelyettes - Kulturális és Turisztikai Bizottság
Párt: Jobbik
Részletek