BUDAPEST, III. KERÜLET, ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER HIVATALOS HONLAPJA
2018. 08. 14., kedd - Marcell
Ön most itt van: Címlap » Bizottságok » Városfejlesztési Bizottság – tagok

Városfejlesztési Bizottság – tagok

Bulla György

Bulla György

Beosztás: elnök-helyettes – Pénzügyi Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottság
tag – Városfejlesztési Bizottság
Beruházási tanácsnok
Párt: FIDESZ-KDNP
Választókerület: 9.
Fogadóóra: Minden hónap első hétfőjén a Bécsi úti Waldorf iskolában 17 órától 18 óráig, előzetes telefonos egyeztetés alapján.
Július-Augusztus hónapban nem tart.
E-mail cím: bulla56@gmail.com
Önéletrajz: 58 éves vállalkozó vagyok. Már nagyszüleim is Óbudán éltek. Én is itt születtem, jelenleg is itt élek feleségemmel és három gyermekemmel, akik 22, 28 és 37 évesek. Óbudán jártam általános iskolába majd a Földes Ferenc Kereskedelmi Szakközépiskolában érettségiztem. Felsőfokú ingatlanforgalmazási képesítésem van. Először az Óbudai Közért Vállalatnál dolgoztam üzletvezetőként, később áruház igazgató-helyettes lettem. Jelenleg több vállalkozásom is működik Óbudán kereskedelem, vendéglátás és ingatlanforgalmazás területen.

2002 óta vagyok önkormányzati képviselő. A Tulajdonosi és Közbeszerzési Bizottság tagjaként több olyan kérdéssel foglalkoztam, amelyek közvetlenül érintik az Óbudán tevékenykedő vállalkozókat, és az itt élő polgárokat. Javaslatomra az önkormányzat mérsékelte a helyiség bérbevételnél fizetendő megszerzési díjat. Jobboldali képviselőtársaimmal kezdeményeztük a parkfenntartásra fordított összegek emelését, mert fontosnak tartom a zöldterületek fokozottabb karbantartását.
Részletek

Désiné Németh Éva

Désiné Németh Éva

Beosztás: elnök – Városfejlesztési Bizottság
tag – Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottság
Párt: FIDESZ-KDNP
Választókerület: 3.
Fogadóóra: Minden hónap második csütörtök 17-18 óráig, Varga Mihály országgyűlési képviselői irodájában (1039. Budapest Bécsi út 77 -79) tartja fogadóóráját.
Július-Augusztus hónapban nem tart.
E-mail cím: dnemetheva@gmail.com
Önéletrajz: Építész vagyok, két gyermek édesanyja. Lányom gimnazista, fiam főiskolára jár. Mérnöki és mérnöktanári diplomám van, közgazdasági tanulmányokat is folytattam, valamint magas- és mélyépítési műszaki ellenőri szakoklevelet szereztem. Az Önök bizalmából 12 éve vagyok az Óbuda-Békásmegyer 3. számú választókerület egyénileg megválasztott önkormányzati képviselője. Óbuda képviselőtestületében a szakmámhoz kapcsolódóan lakásépítési és város-rehabilitációs tanácsnokként tevékenykedem. Tagja vagyok a Pénzügyi és Költségvetési Bizottságnak. Munkahelyemen nagyberuházások lebonyolításával foglalkozom, ezen belül oktatási létesítmény építésével és városközpont rehabilitációkkal.
Részletek

Farkas Balázs

Farkas Balázs

Beosztás: elnök – Civil és Nemzetiségi Bizottság
tag – Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottság
tag – Városfejlesztési Bizottság
Párt: FIDESZ-KDNP
Választókerület: 4.
Fogadóóra: Július-Augusztus hónapban nem tart.
Önéletrajz: 1983. december 6-án születtem a III. kerületben, azóta itt élek. Ide jártam általános iskolába és gimnáziumba is. Jelenleg a Zsigmond Király Főiskola levelező tagozatának hallgatója vagyok. Mindig fontosnak tartottam a sportot: a Római-parton működő Külker Evezős Klubban eveztem 1999 és 2005 között.
A civil életben társasházak közös képviselőjeként tevékenykedem. Igyekszem a kerületi lakóközösségek érdekeit képviselni a mindennapokban. Fontosnak tartom, hogy ezek a házak minél több pályázaton tudjanak sikeresen részt venni, ezáltal a régóta esedékes felújítási munkák elvégzéséhez forráshoz juthassanak.
2006 óta dolgozom külsős képviselőként az önkormányzatban. Kezdetben a Szociális és Lakásgazdálkodási Bizottságának voltam tagja, jelenleg a Városfejlesztési Bizottságban tevékenykedem.
Ahogy a civil munkám során, úgy az önkormányzatban is az a célom, hogy a nekem bizalmat szavazó polgárok érdekeit minél hatékonyabban képviseljem.

Részletek

Fejes Attila

Fejes Attila

Beosztás: külsős-tag - Városfejlesztési Bizottság
Párt: FIDESZ-KDNP
Részletek

Fürtös Katalin

Fürtös Katalin

Beosztás: külsős tag - Városfejlesztési Bizottság
Részletek

Kozma János

Kozma János

Beosztás: Külsős tag
Fogadóóra: Bármikor, előzetes egyeztetés alapján (telefonon, vagy e-mail útján)
Levelezési cím: 1033 Budapest, Fő tér 2. (Képviselői iroda)
Önéletrajz: Óbudára ötévesen tettem be először a lábam. Azért tudom pontosan, mert emlékszem: Nagypapámmal a Flórián téren szálltunk fel a Hévízi út végére induló, 5-ös jelzésű, egyvágányú, egykocsis, stafétabotos villamosra. Kissé szemérmesen ez a korom is elárulja. Azóta tulajdonképpen együtt élek kerületünk múltjával, jelenével, és bízom benne, hogy hozzájárulhatok tisztességesen és erősen fejleszthető jövőjéhez. 1982 óta lakom Csillaghegyen. Először 1994-ben lettem önkormányzati képviselő, a Gazdasági és a Városfejlesztési Bizottságoknak voltam tagja 1998-ig. Az önkormányzati munkában e két szakterület áll legközelebb hozzám. 2002-ben rövid ideig ismét sikerült az Építési és Városfejlesztési Bizottságban dolgoznom. A képviselő-testületbe 2006-ban az Óbuda-Békásmegyerért Egyesület (alakult: 1994-ben, független!) elnökeként, listavezetőként kerültem be önkormányzati képviselőnek. Három gyermekem van: 24, 13, 7 évesek, és még szeretnék, legyen 5 összesen...

2008. november 27-től Északi Városrész-fejlesztési Tanácsnok vagyok.
Részletek

Őri László

Őri László

Beosztás: elnök-helyettes - Városfejlesztési Bizottság
tag - Civil és Nemzetiségi Bizottság
Légizaj tanácsnok
Párt: MSZP
Részletek

Stollmayer Ákos

Stollmayer Ákos

Beosztás: tag – Városfejlesztési Bizottság
tag – Oktatási és Környezetvédelmi Bizottság
Ifjúsági tanácsnok
Párt: FIDESZ-KDNP
Választókerület: 5.
Fogadóóra: Július-Augusztus hónapban: minden hónap első péntek 17-18 óra között
Helyszín: Nagy László Ált. Isk., Váradi u. 15/b., telefonon előre egyeztetés szükséges: 437-8688
Részletek

Zábó Attila

Zábó Attila

Beosztás: külsős tag - Városfejlesztési Bizottság
Párt: MSZP
Részletek