Kern és Hernádi – Színészóriások az Óbudai Kulturális Központban

Közzétéve:

Október 1-jén 19.00 órától, az emlékezetes regény és film után, az ÓKK színpadán is bemutatkozik a komikus helyzetekben bővelkedő történet, a

Becéző szavak

amelyet a Szentendrei Teátrum és az Orlai Produkciós Iroda közös előadásában tekinthetnek meg.

Vannak strapás anyák. Sziporkázóak, szórakoztatóak, de a legrosszabbkor szólnak, tapintatlanok, és mindig hibátlanul szúrják be a legbrutálisabb megjegyzést. Ha nem a mi bőrünkre menne, boldogan élveznénk imádni való humorukat. Aurora ilyen, pedig mindig a legjobbat akarja, az egész életét parkolópályára állítja, hogy végre gatyába rázza a lányáét. Mert ő megmondta előre.

Szereplők: Hernádi Judit, Péter Kata, Gyabronka József, Horváth Illés, Cseh Judit

Jegyár: 5900 Ft, 5500 Ft, 5100 Ft

Az előadásról bővebben itt olvashatnak

A Vígszínház és az Orlai Produkció közös előadása az október 12-én, szerdán 10 óra 30 perckor kezdődő

A kellékes

című vígjáték.

Az előadást nemcsak Kern András játéka teszi különlegessé, Eberhard Streul monológját, ami egy színházi kellékes nagy estjéről szól, Parti Nagy Lajos írta át magyar színpadra.

Egy hajdani segédszínész, az örök háttérember mesélni kezd az életéről, ami a színház, s a színházról, ami az élete. Tán nem az első, de alighanem utolsó „fellépésén” minden képességét, tapasztalatát és képzeletét mozgósítva elvarázsolja, elszórakoztatja mindazokat, akiket a nézőtéren lát.

A címszerepben: Kern András

Jegyár: 2800 Ft, 2500 Ft, 2200 Ft

A Kellékes szokatlan kezdési időpontjával az idősebb nézőknek szeretnének kedvezni, a délelőtti előadás célja, hogy ne kelljen csúcsforgalomban vagy sötétedés után közlekedniük.

Az előadásról bővebben itt olvashatnak.

Szeretettel várjuk Önöket mindkét rendkívüli színházi előadásra.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság