Gyermekfogászat – Füst Milán u. (elköltözött, új cím: Víziorgona utca 8.)

1039 Budapest, Füst Milán u. 28.

Tisztelt Lakosok!

2023. október 6-tól (péntektől) a jelenleg Füst Milán utca 28. szám alatti gyermekfogorvosi rendelőben dolgozó fogorvosok (Dr. Váczi Mária és Dr. Sowa Elsbieta) új
helyen, a Víziorgona utca 8. szám alatti rendelőben folytatják munkájukat.
Rendelési idejük nem változik!

A rendelő telefonszáma: (+36 1) 388-9180/361. mellék.
A Füst Milán utcai fogászati rendelőben az utolsó rendelési nap: 2023. október 2.
Ezt követően, a költözés alatti időszakban, 2023. október 3 – 5-ig (kedd-szerda-csütörtök), a betegek ellátását az Ányos utca 2. szám alatti gyermekfogászaton rendelő fogorvosok biztosítják.

Együttműködésüket köszönjük!

 

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat által az Egészséges Budapest Program támogatásával felújított Víziorgona utca 8. szám alatti, önkormányzati tulajdonú épület korábban bölcsődeként funkcionált, de bezárása után egészségügyi célú fejlesztésen esett át. A 2022-2023. évben zajlott fejlesztés keretében az épület új nyílászárókat és szigetelést kapott, továbbá belső tereiben is teljesen megújult. Az épület mellett egy kis játszótér került kialakításra, a rendelő udvarán pedig a dolgozók számára fenntartott parkoló épült. A gyermekorvosi rendelőkben, váróteremben és vizesblokkokban a gyermekek számára is otthonos, barátságos hangulat uralkodik, köszönhetően a rendelő színvilágának és kialakításának.

Kapcsolódó bejegyzések