Házi gyermekorvosi rendelő – Csobánka tér (elköltözött, új cím: Víziorgona utca 8.)

Cím: 1039 Budapest, Csobánka tér 6.

Tisztelt Lakosok!


2023. szeptember 29-től a jelenleg Csobánka tér 6. szám alatti rendelőben dolgozó házi gyermekorvosok (Dr. Friedrich Katalin, Dr. Godor Gizella, Dr. Kovács Tibor,  Dr. Megyeri Erzsébet, Dr. Rózsa Szilvia) és helyetteseik (Dr. Hont Judit, Dr. Adonyi Nóra) új helyen, a Víziorgona utca 8. szám alatti rendelőben folytatják munkájukat.


FIGYELEM! 2023. szeptember 29-től a rendelői telefonszámok is megváltoznak!
Az új rendelői telefonszámok az alábbiak: 

Dr. Friedrich Katalin: (06 1) 776-6741
Dr. Kovács Tibor: (06 1) 776-6742
Dr. Godor Gizella: (06 1) 776-6743
Dr. Megyeri Erzsébet: (06 1) 776-6744
Dr. Rózsa Szilvia: (06 1) 776-6745

 

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat által az Egészséges Budapest Program támogatásával felújított Víziorgona utca 8. szám alatti, önkormányzati tulajdonú épület korábban bölcsődeként funkcionált, de bezárása után egészségügyi célú fejlesztésen esett át. A 2022-2023. évben zajlott fejlesztés keretében az épület új nyílászárókat és szigetelést kapott, továbbá belső tereiben is teljesen megújult. Az épület mellett egy kis játszótér került kialakításra, a rendelő udvarán pedig a dolgozók számára fenntartott parkoló épült. A gyermekorvosi rendelőkben, váróteremben és vizesblokkokban a gyermekek számára is otthonos, barátságos hangulat uralkodik, köszönhetően a rendelő színvilágának és kialakításának.

Szülői tájékoztató

Kedves Szülők és Gyerekek!

A rendeléseken csak előzetes, telefonos bejelentkezést követően fogadunk beteget.

Kérjük, hogy telefonhívásaikat a saját orvosuk rendelési idejében tegyék, amennyiben szükséges.

Időpontot egyeztetni, saját orvosuk rendelési idejének kezdete előtt 1/2 órával tudnak az asszisztensnőnél megadott telefonszámon.

Sürgős-halaszthatatlan esetben háziorvosukkal beszéljék meg a teendőt.

A rendelő ajtaján lévő csengőt, kérjük csak egyszer nyomják meg, amint tudunk kimegyünk.

Célszerű az Önkormányzat Honlapján tájékozódni az esetleges rendelési változásokról /helyettesítések, stb./.

Az új típusú koronavírus járvány jelen helyzetében is változatlanul indokolt az orvos-beteg találkozások számának csökkentése az eddig bevált telemedicinális lehetőségek igénybe vételével.

KORONAVÍRUS GYANÚ esetén továbbra is TILOS a RENDELŐBE JÖNNI! Amennyiben erre gyanakszik, hívja saját háziorvosát vagy a zöld számot (06-80-277-455, 06 80-277-456).

A VÁRÓTERMEKET továbbra is bezárva tartjuk.

Mielőtt a rendelésekre szeretnének bejelentkezni, mindenképpen beszéljenek saját háziorvosukkal, a praxis asszisztensnőjével vagy helyettesükkel (elérhetőségek az alábbi táblázatban). Ezt követően, ha szükséges a rendelőbe személyesen jönniük, saját háziorvosuk, asszisztensnőjük rendelői elérhetőségén – telefonon tudnak bejelentkezni a rendelési időkben.

Kérjük Önöket, hogy csak indokolt esetben hívják saját háziorvosuk mobilszámát.

A betegeket továbbra is egyesével engedjük be. Kérjük, használják a rendelőajtóra felszerelt csengőt. Egyszerre csak egy gyerek és egy szülő tartózkodhat a váróteremben, akiket éppen aktuálisan vizsgálni fogunk. Kérjük, hogy a többi beteg a kísérőjével addig a rendelő előtt várakozzon! Kérjük, hogy várakozás közben továbbra is tartsák be a higiénés szabályokat és javaslatokat! Változatlanul ne köszönjenek egymásnak puszival, ne ölelkezzenek és tartsák a 2 méteres távolságot! Erre figyelmeztessék gyermekeiket is! Kérjük, hogy a felnőtt kísérők és a maszk viselésére már alkalmas gyerekek továbbra is viseljenek maszkot! A kéz higiénés szabályokat az asszisztencia utasítása szerint kell a váróba belépésnél és elhagyásnál is betartani! A betegek után felületfertőtlenítést végzünk, változatlanul védőfelszerelésben dolgozunk. Kérjük, erre készítsék fel gyermekeiket is!

Receptírási igényüket továbbra is küldhetik a saját orvosuk vagy a rendelő központi e-mail címére.

PAPÍRALAPÚ RECEPT helyett a továbbiakban is E-RECEPT kerül kiállításra, amelynek kiváltásához a gyermek TAJ számára és a kiváltó szülő személyigazolványára van szükség.

 

Köszönjük a fentiek tudomásul vételét és együttműködésüket!

Kapcsolódó bejegyzések