Ismét zöldzsák akció Óbuda-Békásmegyeren

Burján Ferenc klíma-, fenntarthatósági és környezetvédelmi ügyekért felelős alpolgármester kezdeményezésére Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat ismét térítésmentesen oszt zöldhulladékgyűjtő-zsákot, hogy megkönnyítsük a kerületi lakosok számára a közterületen begyűjtött zöldhulladék szakszerű tárolását.

A zöldhulladékot járatszerűen 2023. március 6-tól december 1-ig, hetente egyszer, a harmadik kerületben hétfőnként szállítja el a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF), kizárólag az FKF logójával ellátott KERTI ZÖLDHULLADÉKGYŰJTŐ-ZSÁK feliratú, biológiailag lebomló hulladékgyűjtő zsákokban.

Az akció keretében a kerületi lakosok térítésmentesen igényelhetnek 5 darab zöldhulladékgyűjtő-zsákot 2023. február 13-17. között az alábbi űrlap kitöltésével:

A regisztrációt a készlet erejéig tudjuk fogadni.

Az átvétel időpontja:
2023. február 22-23. (szerda-csütörtök)

Az átvétel helyszínei: 

1039 Budapest, Csobánka tér 5. – Békásmegyeri Közösségi Ház 14:00-18:00 óráig
1031 Budapest, Pók u. 1. – Városüzemeltetés telephelye (bejárat a Városfal utca felől) 8:00-15:00 óráig
1037 Budapest, Toronya utca 33. – Óhegy Klubház 14:00-18:00 óráig

A zöldhulladékgyűjtő-zsákokat érvényes harmadik kerületi lakcímkártya felmutatásával lehet átvenni.

Kérjük az igényelt zöldhulladékgyűjtő-zsák átvételét és elszállítását a fenti időpontban. A zsákok tárolása és házhoz szállítása nem áll módunkban.

Együttműködő segítségét köszönjük szépen.

Várjuk szeretettel az átvétel időpontjában!
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat

A társasházak tisztségviselőit a megszokott módon, külön e-mailben értesítjük a regisztráció módjáról, a fenti űrlap kitöltése rájuk nem vonatkozik.