BUDAPEST, III. KERÜLET, ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER HIVATALOS HONLAPJA
2018. 08. 14., kedd - Marcell
Ön most itt van: Címlap » Személyek » Kelemen Viktória

Kelemen Viktória

Státusz: alpolgármester
egyéni képviselő
Párt: FIDESZ-KDNP
Választókerület: 14.
Fogadóóra: Előzetes bejelentkezés alapján a 4378-509 telefonszámon
Július-Augusztus hónapban nem tart.
Cím: Budapest, Fő tér 3., II. em. 46.
Levelezési cím: 1033 Budapest, Fő tér 3., II. em. 46.
Önéletrajz: 1975-ben születtem Miskolcon. Tizenöt éve élek Békásmegyeren, így jól ismerem a helyi problémákat. Szociológusként és szociálpolitikusként 2002-től az óbudai önkormányzat Szociális és Lakásgazdálkodási Bizottságának külső szakértője voltam, majd 2006-tól a bizottság elnökeként segítettem az önkormányzati munkát. 2011-től a szociális, egészségügyi és civil területeket felügyeltem alpolgármesterként. Jelenleg az oktatás, kultúra és a környezetvédelem tartozik hozzám. Az Óbudai Fidesz mellett tagja vagyok a Kereszténydemokrata Néppártnak és a Csillaghegyi Bölcsőde -és Óvodaépítést támogató Alapítványnak.
Eddigi munkám során széles rálátást nyertem az ifjúság, a gyermekes családok, a fogyatékkal élők, a nyugdíjasok, a munkanélküliek és a nők problémáira. Jó és konstruktív kapcsolatot alakítottam ki a kerületi intézményekkel és civil szervezetekkel. Örömmel veszek részt programjaikon, előadásaikon, szeretek velük együtt ünnepelni. Az idősektől sokat tanulok, a gyermekek pedig ösztönzőleg hatnak rám.
Ha több életem lenne, szívesen kézműveskednék, rajzolnék, festenék, így most ezeket szabadidőmben teszem, ha van rá lehetőségem.