Díjnyertes a Gázlámpa Kioszk

Hírek
Közzétéve:

Ahogy tavaly a Római-parton működő Fellini Római Kultúrbisztró, úgy idén a Fő téri Gázlámpa Kioszk nyerte meg a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. által minden évben kiírt Terasz pályázatát a legjobb pop-up kategóriában.dij

2016-ban immáron harmadik alkalommal hirdette meg a budapesti kerthelyiségek és vendéglátós teraszok versenyét a Főváros, ahova ezúttal 68 vendéglátóhely nevezett. A szakmai zsűri döntése alapján az óbudai Fő téren ékeskedő, páratlan adottságokkal rendelkező ipari műemlék jellegű épületben üzemelő Kioszk a pop-up kategóriában bizonyult a legjobbnak.

A város legkisebb kávézójaként emlegetett Gázlámpa, mely méretei ellenére széleskörű és színvonalas kínálattal bír, májusban nyitotta meg hangulatos teraszát Óbuda szívében. A főleg szezonális igényeket kiszolgáló, különleges kialakítású 4 négyzetméteres vendéglátóegység, azóta nemcsak a minőségi kávéra vágyók és a helyi lakosság, hanem a külföldi turisták és a kerületi rendezvényre látogatók körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Békefi Anna, a Gázlámpa Kioszkot üzemeltető Esernyős Nonprofit Kft. ügyvezetője a szeptember 21-én rendezett díjátadó ünnepség után elmondta, hogy az elismerés egész Óbudának szól, hiszen a fővárosi közterek formálásában és a közösségteremtésben minta értékű a Gázlámpa Kioszk, amely a bájos pavilon méltó hasznosítása mellett a Fő tér életre keltésének is fontos eszköze.

csoportkep

 

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság