Segítsünk rajtuk!

Hírek
Közzétéve:

Tisztelt Kerületi Polgárok!

 A hidegebb napok közeledtével mindannyiunk közös feladata, hogy a hétköznapokhoz képest is jobban odafigyeljünk egymásra, s különösen azon nehézsorsú embertársainkra, akiknek nem jut biztonságos otthon, ahol az ünnep melegségét átérezhetnék.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata hosszú évek óta sikerrel működik együtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal a kerületi szociális feladatok ellátásában.

Mindezek alapján Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nevében kérjük Önöket, segítsenek a bajbajutott, utcán rekedt embereken! Amennyiben olyan, a lakókörnyezetükben tartózkodó hajléktalan személlyel találkoznak, aki vélhetően sürgős segítségre szorul, a mihamarabbi ellátás érdekében hívják a Menhely Alapítvány és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 24 órás diszpécserközpontját:

+36 1 338 4186 / 2-es mellék

A Szeretetszolgálat munkatársai mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a rászoruló hajléktalan emberek megfelelő ellátást és segítséget kapjanak a számukra fokozottan veszélyes téli hónapokban.

Szíves együttműködésüket és segítségüket előre is köszönjük!

Óbuda-Békásmegyer, 2014. december 16.

 

       Tisztelettel:

             Bús Balázs                                                                            Győri-Dani Lajos

             polgármester                                                                             ügyvezető alelnök

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat                                        Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság