Könnyed bemutatkozás – zárt kapuk mögött

Hírek
Közzétéve:

A tavaszi bajnoki döntő negyedik mérkőzésén történt szurkolói viselkedés miatt a szövetség fegyelmi bizottsága úgy határozott, hogy a bajnokcsapatnak három hazai mérkőzését zárt kapuk mögött kell lejátszania, ám hogy melyik hármat, azt már a Vasas Opus-Via Óbuda vezetői dönthették el. Nos, a bajnoki nyitány, az UTE-Volley elleni összecsapás volt az első a sorban, így a Jókay-csapat üres lelátók előtt fogadta az újpestieket.

– Helyenként sok hibával játszottunk, de így sem volt kérdés, hogy három szettben nyerünk – foglalta össze tömören a szakember a mérkőzésen történteket, hozzátéve, hogy elsősorban a liberó Vatai Gabriella (a képen), a center Pék-Tormási Orsolya és a szélső Czakó Mária teljesítményével volt elégedett. A találkozó első és harmadik játszmája egyébként rendkívül sima volt, a középső viszont nagyobb küzdelmet hozott, igaz ehhez az is kellett, hogy a Vasas játékosai ebben az időszakban nem koncentráltak megfelelően.

A könnyed bemelegítés után nehezebb mérkőzések következnek, hiszen a jövő hétvégi kettős fordulóban pénteken a Nyíregyháza vendégeskedik a Folyondár utcában, vasárnap pedig a BSE otthonába látogat a Vasas.

obudaisport.hu

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság