A közbiztonság érdekében végzett kiemelkedő munka elismeréseként év végi jutalmakat adtunk át ‒ Köszönjük rendvédelmi dolgozóinknak!

Aktuális
Közzétéve:

Hagyománya van kerületünkben, hogy dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere az év vége közeledtével személyesen mond köszönetet a rendvédelmi szerveink dolgozónak, akik ez alkalomból jutalomban is részesültek.

Az Óbudai Társaskörben rendezett ünnepségen adtuk át Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat 2022. év égi jutalmait a rendvédelmi szerveink dolgozói részére. Dr. Kiss László polgármester döntésének értelmében jutalomban részesülnek azok a munkatársak, akik Óbuda-Békásmegyer közbiztonságának érdekében kiemelkedő szakmai munkát végeztek az elmúlt évben.

Az ünnepségen dr. Kiss László polgármester megköszönte a jelenlévőknek, hogy Óbuda-Békásmegyer közösségéért dolgoznak, és helytállnak a bizonytalan és kihívásokkal teli időszakban is. A korábbi évekhez hasonlóan idén karácsony előtt is pénzjutalmat adott át a III. Kerületi Rendőrkapitányság, a III. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, a III. Kerületi Polgárőr Egyesület és a Csillaghegyi Mentőállomás munkatársainak.

Dr. Obbágy Gábor rendőr alezredes a Budapesti Rendőr-Főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányság kapitányság vezető helyettese és Veres Péter tűzoltó ezredes Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-Budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség kirendeltség-vezetője a jutalmak kiosztása alkalmából megköszönte a kerületi önkormányzat egész éves támogatását és a kollégák elkötelezett munkáját.

Dr. Kiss László polgármester összesen 73 rendőrnek, 44 tűzoltónak, 14 mentősnek és 5 polgárőrnek adott át jutalmat. Köszönjük, hogy nap mint nap keményen dolgoznak azért, hogy minden itt élő számára biztonságos legyen a kerületünk!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság