A ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk! ‒ Kérdőívünk 15-29 éves kerületi fiatalok számára

Közzétéve:

Kedves 15-29 éves III. kerületi fiatalok!

A ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk, egy kérdőív készült számotokra, amely rólatok szól, kitöltésével visszajelzést adhatsz milyen ötleteid, elképzeléseid, terveid, tapasztalataid vannak, a téged érdeklő és érintő témákban. A kérdőív célja, hogy ezáltal teljesebb képet kaphassunk, a fiatalság jelenlegi helyzetéről, közelebbi és távolabbi céljairól és mindennapi életéről.

A fiatalok bevonásával készíti el ifjúsági koncepcióját Budapest Főváros III. kerület, Óbuda – Békásmegyer Önkormányzat, amelynek elkészítését és megvalósítását a Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztálya (FICNO) koordinálja. Az ifjúsági koncepcióban szeretnénk egy helyi ifjúságkutatással helyzetképet adni a kerületi fiatalok tapasztalatairól, véleményükről, érdeklődésükről, jövőképükről, melynek formája online kérdőívezés.

Ami a legjobb, nincs rossz válasz, csak olyan válasz van, amellyel segíted munkánkat! A kérdőív bármely eszközön (így számítógép, tablet, okostelefon) kitölthető, mely maximum 15 percet vesz igénybe.

Kérjük, vegyetek részt a kutatásban, töltsétek ki az alábbi link alatt található elektronikus kérdőívet, amely név nélküli és önkéntes!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdepZubjyFvprDL2xg_99Ge8W0P9a_AyLDzPo2aqDPGA2P6w/viewform?usp=sf_link

Köszönjük, hogy segíted munkánkat!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság