Budapest 150 ‒ November 17-én 150 forintért fürdőzhetünk a BGYH fürdőiben, köztük Csillaghegyen is

Hírek
Közzétéve:

Magyarország nemzeti kincse a termálvíz, ezért a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH Zrt.) Budapest 150. születésnapja alkalmából egyedülálló ajándékkal kedveskedik a budapesti lakosoknak. 

2023. november 17-én a BGYH Zrt. jóvoltából mindössze 150 forintért fürdőzhetnek a budapestiek a társaság összes fürdőjében, köztük a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszodában is. A harmadik kerületi fürdőn kívül a következő helyszíneken érvényes a kedvezmény: Dandár, Gellért, Lukács, Palatinus, Paskál, Pesterzsébet, Rudas és Széchenyi fürdők.

A kedvezményes jegyeket kizárólag online lehet megvásárolni november 4-től, ennek feltétele, hogy a vásárló budapesti lakcímkártyával (akár ideiglenessel is) rendelkezzen, mert a jegyek névre szólnak majd. A történelmi fürdőkbe két darab jegyet vehet (a másik személynek is budapesti lakcímkártyával kell majd rendelkeznie), a többi fürdőbe személyenként 4 db jegyet engedélyez majd a rendszer (itt is minden jegy lakcímkártyához kötött és névre szóló lesz).

Az ÉnBudapestem applikációval rendelkezők november 3-án elővásárlási lehetőséget kapnak a jegyvásárlásra.

A fürdőkbe november 17-én az online megváltott jegyekkel lehet belépni, a jegyek kizárólag aznap, azaz Budapest születésnapján érvényesek. A fürdők aznap egységes nyitvatartással működnek: a délelőtti fürdőbelépők 7.00-12.00 óra, a délutáni fürdőbelépők 14.00-19.00 óra közötti időszakra vehetők igénybe. 12.00 és 14.00 óra között a fürdők a takarítás és a medencék tisztítása idejére szünetet tartanak.

Ezen a napon a bérletek és a Zsigmondy Klubkártya nem használhatók.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság