Események betöltése

Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

2024 – évindító Kinti Kondi Edzés és Street Workout Jam

január 6. 14:00 - 16:00

Ingyenes
Általános probléma a depresszió és stressz, főleg a téli időszakban. Nem csak fizikális, de mentális egészségünkre is több energiát kell szánnunk. Kevesebbet vagyunk a levegőn,
kevesebbet mozgunk, így szürkébbek a hétköznapok. Időt kell fordítanunk testi-lelki egészségünkre, pszichés fejlődésünkre.
Mindenki tisztában van vele, hogy a friss levegőn végzett mozgás, jótékony hatással van az egészségi állapotunkra az idegrendszerünkre, a pszichoszomatikus egyensúlyunkra.
Mindemellett, ha ezt a tevékenységet nem egyénileg, hanem közösségben végezzük kiteljesedik személyiségünk, közösségi élményeket, barátokat szerethetünk.
Hogyan indulj el? Ismerkedj meg egy új mozgásforma adta élménnyel!
A 2024-es Kinti Kondi program bevezető eseménye a 2024-es Évnyitó edzés, ahol találkozhatsz a tavalyi évben összeszokott SelfTraining közösséggel, a Hun Street Workout Szövetség Street Workout közösségével. Tanuld meg használni az ingyenes kültéri kondicionáló parkokat!
A Kinti Kondi edzések tartalmazni fognak szakszerű bemelegítést, saját testsúlyos edzést (itt nem az egész testsúlyra kell egyből gondolni, hanem annak csak egy bizonyos részére), igény esetén Street Workout elemek elsajátítását, mobilizációt, nyújtásokat.
Az esemény 3 magasan kvalifikált edző koordinálásával valósul meg. A Bartendaz csapat magyarországi vezetőjével Radányi Norberttel, a Balancer’s Methode megalkotójával Tóth Miklóssal és az egyik legsikeresebb magyar Street Workout versenyzővel és edzővel, Street Workout bíróval Molnár Barnabással.
Az évnyitó edzés célja, hogy teljesítsünk közösen 2024 ismétlés guggolást, 2024 ismétlés fekvőtámaszt és 2024 ismétlés húzódzkodást.
Az Évnyitó Challenge közben pedig gyűrjük a vasakat és összehozunk egy komoly Street Workout Jam-et a sportág szerelmeseivel.
Gyere el te is! Tanulj, szerezz motivációt, légy a közösség része!
Dátum: 2024. január 6. szombat 14:00
Helyszín: Laktanya utca – Street Workout park

Részletek

Dátum:
január 6.
Időpont:
14:00 - 16:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:

Szervező

Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft.
Phone
+36 30 883 1953
Email
info@esernyos.hu
View Szervező Website