Események betöltése

Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

KELETI OLDAL: A Szabadkéz Művésztelep és Galéria kiállítása I.

július 6. 18:00 - augusztus 3. 20:00

Ingyenes

A Föld nevű bolygó édesvizekkel tarkított szárazföldi felületén, Magyarország keletinek mondható oldalán, Heves megyében található Szihalom nevű község, ahol a Magyar-Tár-Háznak keresztelt egykori magtárépület autentikus szárnyában, a Szabadkéz Galériában kamaszkorát élő művésztelep képzőművészeti vetületeiből láthatunk egy válogatást itt Óbudán, az Esernyős Galériában.

Hatodik éve biztosítunk teret és alkalmat arra, hogy a képzőművészettel foglalkozó, kísérletező meghívottak két vagy három hetet egy légtérben töltve álmodhassák meg vizuális gondolataikat.

Általában tíz fő részvételével folyik a műtermi munka, ahol korosztályi és műfaji kötöttség nélkül, szerteágazó anyaghasználattal építkező alkotók dolgozhatnak.

A Szabadkéz Művésztelep és Galéria név utal az általunk meghívott személyek szabad kiválasztására, a kiállítások megrendezésének szabad narrációjára, a kreativitás, kísérletezés, progresszió fenntartására, annak érdekében, hogy a művészet képlékeny masszaként képes legyen bármilyen alakot ölteni és reagálni az életre.

Fogadják az itt kiállított munkákat szeretettel, találjon mindenki magának kedveset, vagy éppen alkosson véleményével építő jellegű kritikát.

Kótai Tamás Munkácsy-díjas képzőművész,

Szabadkéz Művésztelep vezető kurátora

A belépés ingyenes! 

Részletek

Kezdés:
július 6. 18:00
Vége:
augusztus 3. 20:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
,

Szervező

Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft.
Phone
+36 30 883 1953
Email
info@esernyos.hu
View Szervező Website

Helyszín

Esernyős Galéria
Fő tér 2.
Budapest, Budapest 1033 Magyarország
+ Google Térkép