Események betöltése

Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Mi, Ti, Ők — A Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatóinak kiállítása

2023. június 9. 18:00 - 2023. június 29. 20:00

Ingyenes
A Magyar Képzőművészeti Egyetem ismét az Esernyős Galéria vendége lesz.
Ezúttal „MI, TI, ŐK” címmel megrendezésre kerülő hallgatói kiállításon a 151 éves MKE növendékeinek műveiből válogatunk.
A külön alkotói utakat járó fiatal művészek munkáinak egyidejű megmutatkozása jó esélyt nyújt arra, hogy az érdeklődők megismerhessék az egyetem különböző tanszékein tanuló és
alkotó hallgatók művészi gondolkodásmódját.
A kiállítók legfrissebb műveiből válogatott anyagban szerepelnek majd festmények, grafikák, plasztikai művek és digitális alkotások.
A Magyar Képzőművészeti Egyetem jelenlegi hallgatói által készített művek láttán érzékenyen kitűnik az alkotói szabadság inspiráló jelenléte. A kiállító művészhallgatók valójában minden technikában otthonosan alkotnak, hiszen az egyetemi képzés során a lehető legtermészetesebb módon vonzzák be munkájukba a legújabb anyagokat és technikai lehetőségeket is a klasszikus tanulmányok és technikai ismeretek elsajátítása mellett.
Érdekesség, hogy ezen a kiállításon szereplő valamennyi hallgatói alkotás a Magyar Képzőművészeti Egyetem műtermeiben, műhelyeiben készült.
A 151 éves Magyar Képzőművészeti Egyetem jó szívvel ajánlja a látogatók figyelmébe a hallgatók legújabb munkáit a „MI, TI, ŐK” című kiállítással.
A kiállítás ingyenesen megtekinthető.

Részletek

Kezdés:
2023. június 9. 18:00
Vége:
2023. június 29. 20:00
Összeg:
Ingyenes
Honlap:
https://esernyos.jegy.hu/

Szervező

Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft.
Phone
+36 30 883 1953
Email
info@esernyos.hu
View Szervező Website

Helyszín

Esernyős Galéria
Fő tér 2.
Budapest, Budapest 1033 Magyarország
+ Google Térkép