Ezek a mai ovisok… – élő online fogadóóra, nemcsak szülőknek

Hírek
Közzétéve:

Október 17-én, kedden, 17:30 órától lehet bekapcsolódni a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat élő facebook-közvetítésébe, melynek témája ezúttal az óvodás korosztály.

Az óvodakezdés mindig nagy kihívás szülő, s gyermek számára egyaránt. Van, aki azzal birkózik, hogy csemetéje most kerül először közösségbe, másnak a visszarázódás, megint másnak az iskolára való felkészülés ad új feladatokat. Szinte végtelen a sora, hogy mi minden fontos kérdése lehet egy ovis gyerek szülőjének a dackorszakon és az ovis beszoktatáson túl – élő bejelentkezésünkben jó néhány ilyen témában igyekszünk hasznos útmutatással szolgálni.

Lesz szó – többek között – az óvodákkal való együttműködésről, digitális szülőségről, ovis facebook csoportokról, az oviban lévő gyerekek különbözőségéről, engedékenységről, szigorúságról, arról, hogy milyen esetekben forduljunk szakemberhez.

Aki kíváncsi a fentiekre, az semmiképpen se hagyja ki Stáhly Kata, a Hintalovon Alapítvány munkatársa, a NEMECSEK Program szakmai vezetője, pszichológus és gyerekjogi szakértő online előadását, amelyet követően a szakember a kommentekre és kérdésekre is válaszol.

Időpont: 2023. október 17, 17:30 órától.

Bővebb információ ITT olvasható.

Csatlakozzanak minél többen, várjuk Önöket szeretettel!

Az alapítvány NEMECSEK Programja.

Együttműködésünk a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság