Fókuszban a közterületek rendjének védelme

Hírek
Közzétéve:

2018. szeptember 12-én, azaz a mai nappal kezdetét veszi egy, az Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet és a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság állományával közösen tartandó ellenőrzés-sorozat, melynek célja a közterületek rendjének fenntartása illetve a jogsértések elkövetésének megelőzése. A számos frekventált terület közül azok kerülnek sorra elsősorban, amelyek a felügyelethez beérkező lakossági bejelentésekben leggyakrabban előforduló, fokozott figyelmet kívánó helyszínekként szerepelnek.

A fotó illusztráció.

Az ellenőrzések során a felügyelők és a rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak a köztisztasági szabálysértés és a közterületen történő alkoholfogyasztás – mint a két leggyakrabban előforduló jogsértés – tipikus helyszíneinek felderítésére és a sorozatos jogsértések megelőzésére.

A tervek szerint a havi rendszerességgel tartott akciók főbb helyszínei a Flórián tér, Szentlélek tér, Kolosy tér, Római tér, Miklós tér, valamint a Kerék utca, Tímár utca, Nagyszombat utca és a Szentendrei út 2 -36. számig terjedő szakasza.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság