Izgalmas küzdelmekkel zajlott a XII. Óbudai Rehab Atlétikai Kupa ‒ Gratulálunk a versenyzőknek!

Közzétéve:

Atlétikai rehab kupánkon már hagyomány, hogy az ország minden tájáról érkeznek résztvevők. Az idei megmérettetésre szintén nyolc intézményből érkeztek versenyzők, hogy a különböző számokban próbára tegyék magukat.

Az atlétikai kupa ünnepélyes megnyitóján dr. Kiss László Óbuda-Békásmegyer polgármestere és Busi Zoltán, az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ intézményvezetője köszöntötte a versenyzőket, kísérőiket. És a bemelegítő zenés torna után már indulhatott is a nap legizgalmasabb része, a változatos sportversenyek sora.

A küzdelem különböző sportágakban zajlott. A regisztrált versenyzők futás, kislabdadobás és távolugrás számokban mérhették össze ügyességüket.

És az idei esztendőben kosárlabdás küzdelemre is sor került: büntető dobóversenyen izgulhattunk sportolóinkért. Az Óbudai Kaszások Kosárlabda Akadémiának köszönjük a támogatást, hogy a rendezvény idejére kosárlabda palánkot biztosítottak a vállalkozó kedvű résztvevőknek.

A Tordasi Szivárvány Zenekart sem első ízben köszönthettük vendégeink között, ismét könnyűzenei koncertjükkel örvendeztétek meg a versenyzőket és a vendégeket. A délután folyamán pedig az is kiderült, hogy a kosárlabda nem véletlenül került be a versenyszámok közé, hiszen a Face Team profi csapata akrobatikus kosárlabda-bemutatójával kápráztatott el mindannyiunkat.

A XII. Óbudai Rehab Atlétikai Kupát ünnepélyes eredményhirdetéssel és a díjak átadásával zártuk. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat nevében Burján Ferenc alpolgármester gratulált az elért eredményekhez, remélve, hogy jövőre ismét találkozhatunk itt, a harmadik kerület TVE Kalap utcai sportpályáján.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Közzétéve:

Segítünk! Megvédjük a lakosainkat a rezsiválság hatásaitól

Közzétéve:

Elkészült fakereső weboldalunk

Közzétéve:

Nyertes pályázóink átvehették a komposztáló edényeket