Kedvezményes szilva- és bioalmalekvár akciót indítunk

Hírek
Közzétéve:

Akciónkon a szilvalekvár elfogyott, de a bioalmalekvárból még van lehetőség rendelni!

Legklímabarátabb kerületként számunkra kiemelt érték a fenntarthatóság, ezért is indítunk Burján Ferenc klíma- és környezetvédelmi ügyekért felelős alpolgármester kezdeményezésére kedvezményes szilva- és bioalmalekvár akciót. Az akció keretében teljes mértékben gyümölcsből, természetes alapanyagokból és tradicionális módon készült szilva- és almalekvárt vásárolhatnak kedvezményes áron a harmadik kerületi lakosok.

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei családi gazdaság tulajdonában lévő lekvárfőző-üzem a régi hagyományokat megőrizve és tiszteletben tartva rézüstben, fatüzeléssel készíti szilva- és almalekvárjait. A száz százalékban gyümölcsből főzött lekvárok nem tartalmaznak hozzáadott cukrot.

Egy kilogramm lekvár elkészítéséhez 4-5 kilogramm gyümölcsöt használ fel a Szamostatárfalván található üzem. Az almalekvár bio gyümölcsből készül, így maga a késztermék is bioterméknek minősül. A késztermék 400 grammos, egy és öt kilogrammos kiszerelésben kínálják eladásra.

Az akción való részvétel feltétele a harmadik kerületi állandó lakcím, amelyet lakcímkártyával lehet igazolni a vásár helyszínén.

Ára: 2890 Forint/kg

Időpont: 2023. december 2. szombat 8:00 – 15.00 óráig

Helyszín: Békásmegyeri Közösségi Ház

 

Rendelést leadni az obuda.hu/akcio oldalon, az önkormányzat rendelési felületén regisztráció vagy bejelentkezés után lehet. A rendelés akkor volt sikeres, ha a visszaigazoló e-mail megérkezett. Amennyiben Ön akadályba ütközik a regisztráció vagy rendelés során, a következő elérhetőségen tud segítséget kérni: + 36 1 437 8902 – a telefonszám hivatali munkaidőben hívható.

 

A helyszínen csak készpénzes vásárlásra lesz lehetőség.

A kedvezményes szilva-, illetve bioalmalekvár rendelés menete a következő:

  • Bejelentkezés felhasználónév és jelszó megadásával
  • Regisztráció a kedvezményes vásárra: kattintás a módosításra, majd az adatok megadása után a mentésre
  • Kattintás az „Akcióink” menüpontra
  • Kattintás a „Kedvezményes szilva- és bioalmalekvár akció”
  • Mennyiség megadása majd kattintás a „Kosárba” gombra, majd kattintás a „Megrendelés” gombra
  • A megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendelésről

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság