Köszönjük és továbbra is várjuk nagyvonalú felajánlásaikat – Jelenleg tartós élelmiszerre lenne szükségünk

Közzétéve:

Továbbra is nagyjából 150 fővel vagyunk kapcsolatban.

A napi élelmiszerek jelentős segítséget jelentenek a családoknak, emellett az orvosi ellátás megszervezésében, munkaügyekben, időpont-egyeztetésekben, kísérésben, tolmácsolásban is rendszeresen segítenek munkatársaink.

A Magyar Élelmiszerbank rendszeres támogatása mellett a kerületi intézményekkel, a Védőnői Szolgálattal, az óvodákkal, valamint a Magyar Vöröskereszttel is rendkívül jó az együttműködés.

Az Óbudai Családi Tanácsadónak az élelmiszer-támogatásra külön kerete van, azonban a bevezetett hatósági áras termékekre jelenleg mennyiségi korlátozás is vonatkozik. Emiatt munkatársaink sajnos nem tudnak nagyobb mennyiséget vásárolni bizonyos termékekből, így az élelmiszercsomagok összeállítása nehézségekbe ütközik.

Arra kérjük az itt élőket, ha tehetik, segítsenek az alábbi élelmiszerekkel, hogy mi is segíthessünk a kerületünkben tartózkodó menekült embereknek.

AMIRE LEGINKÁBB szükségünk lenne:

  • kristálycukor
  • búzafinomliszt
  • napraforgó-étolaj
  • tartós tej
  • emellett szívesen fogadunk más tartós élelmiszereket, konzerveket, energiaszeleteket, tésztát, szószokat, tisztálkodó- és tisztítószereket, higiéniai termékeket.

HOL várjuk az adományokat?

Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, 1035 Budapest, Váradi utca 9–11.

MIKOR?

Hétköznap 10.00 és 18.00 óra között, pénteken 10.00 és 12.00 óra között

 

Köszönjük nagyvonalú felajánlásaikat, hogy ennyien támogatnak, és hogy továbbra is számíthatunk egymásra.

 

 

 

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság