Mihályfy Klára, az Aquincum-Mocsáros Közhasznú Egyesület elnöke

„Mocsárosdűlő lakói összetartó, egymásra figyelő és önmaguk sorsáért felelősséget vállaló közösség tagjai. A Közösségi Költségvetés pontosan erről szól. Ezért arra biztatom Önöket, hogy vegyenek részt a kampányban ötlettel, szavazattal, hogy legyenek aktív részesei a kerület fejlődésének. Ragadjuk meg az alkalmat, és éljünk a lehetőséggel!”

Tóth Katinka, kutyaviselkedés-kutató, a SciDog – A Kutyaegyetem iskolavezetője

„A kutyázás, a kutyások világa nagyon sajátságos. A kutya annyiféleképp hozhat össze vagy távolíthat el embereket – kutyásokat és kutyátlanokat egyaránt. A kutya ma már rengeteg embernek családtag, ez az új szerep azonban új kihívásokat is jelent. Hogyan tudnánk kutyáink és a környezetünk számára kellemesebbé, súrlódásmentesebbé tenni az életet? A Közösségi Költségvetés kampány lehetőséget ad rá, hogy ötleteljünk, szavazzunk, változtassunk közösen."

Mihály Tibor, a Külker Evezős Klub Óbuda elnöke

„A sport összehoz bennünket, hiszen közös célért küzdünk. A Közösségi Költségvetés ugyanígy a közös célok eléréséről szól. Arról, hogy együtt döntsük el, milyen legyen a kerület. Javasoljanak, majd szavazzanak arra, amit fontosnak éreznek. Együtt eredményesebbek vagyunk.”