KÖZÖSSÉGI KÖLTSÉGVETÉS 2020

Arra kérjük kerületünk lakóit, osszák meg velünk javaslataikat, mire költsük a Közösségi Költségvetés 2020 programunk keretében rendelkezésünkre álló ötvenmillió forintot. Minden egyes, a városfejlesztést szolgáló, a közösséget gazdagító ötletet megvizsgálnak szakértőink. Arról, hogy a kivitelezhető tervek közül végül melyek valósuljanak meg, szavazásunkon szintén önök döntenek.

KÖZÖSSÉGI KÖLTSÉGVETÉS 2020 SZAVAZÁS

Köszönjük részvételüket a Közösségi Költségvetés 2020 kampányban. A július 31-én zárult javaslattételi időszak minden várakozást felülmúlóan sikeres volt. A közel 2000 beérkezett fejlesztési ötletet az önkormányzat szakértői megvizsgálták és azok kerültek be a szavazási körbe, amelyek megfelelnek a kiírásban szereplő kritériumoknak; vagyis az önkormányzat hatáskörébe tartozik a megvalósítás, illetve, belefér a megadott körzetenkénti ötmillió forintos keretbe. A cél az, hogy a kerület minden részében induljon el egy olyan program, amely a közösség igényéhez igazodik, ezért a kerületet 10 körzetre osztottuk. Nagyon sok esetben érkezett egy-egy körzet különböző pontjairól azonos igény. Ilyen volt például a padok és szemetesek kihelyezése vagy a térfigyelő kamerák számának bővítése. Ezekben az esetekben összevontuk az igényeket és jelöltük a szavazatoknál, hogy mely területeken valósulhat az meg. Ugyancsak sok különböző javaslat érkezett az óvodai fejlesztésekre is, ezekre egy kategóriában lehet szavazni. Azt, hogy mi valósuljon meg a javaslatokból, az óvoda vezetése dönti el. Kérjük, szavazzanak olyan lelkesen, mint ahogyan javaslataikat megtették! Építsük együtt a kerületet, fejlesszük együtt közös otthonunkat, Óbuda-Békásmegyert!

„Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés az Érintett hozzájárulásán, az Európa Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (“GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja alapján történik. A javaslattétellel Ön hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez. Tájékoztatjuk, hogy azokat kizárólag a III. Kerületi Önkormányzat arra kijelölt munkatársa fogja megismerni, az adatok harmadik fél számára nem kerülnek átadásra. A megküldött adatok kizárólag a közösségi költségvetés tervezésének ideje alatt és csak annak megvalósítása céljából kerülnek felhasználásra, azt követően törlésre kerülnek.”

2020.06.29.

Javaslatok beküldése

2020.08.24.

Beérkezett javaslatok

2020.09.21.

Nyertes javaslatok