Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával valósul meg az első AmfiFeszt

Közzétéve:

Budapest Főváros III. kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával szervezik meg az első AmfiFesztet. Béres András társadalmi megbízatású alpolgármester ötlete volt az esemény önkormányzati patronálása, ebben mellé állt dr. Kiss László polgármester és a képviselő testület is. Önkormányzatunknak fontos Óbuda-Békásmegyer történelmi örökségének megbecsülése, ezért is adta magát a lehetőség, hogy egy mindenki számára látogatható, ingyenes, az ókori rómaiak életét bemutató rendezvényt támogassunk.

Az aquincumi katonavárosi amfiteátrumban (Budapest, 1036, Pacsirtamező utca 2-14.) rendezik meg a fesztivált 2022. szeptember 10. és 11. között, mindkét nap 10 órától várják az érdeklődőket. A rendezvényen gyerekek és felnőttek egyaránt tudnak izgalmas programokon részt venni, amikről részletes leírást az Aquincumi Múzeum honlapján és Facebook-oldalán lehet találni.

A rendezvény az Aquincum Baráti Kör szervezésében, Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és a Budapesti Történeti Múzeum támogatásával valósul meg.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság