Szerdán ismét gyérítik a szúnyogokat

Hírek
Közzétéve:

A földi kémiai védekezés 2015. július 15-én a napnyugta után időszakban kerül elvégzésre. Rossz idő esetén tartaléknapok: 2015. július 16-17.

Szunyogirtas_congrad _megyei _katasztrofavedelem

Folytatódik az országos szúnyoggyérítés, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központja a szervezésre és lebonyolításra a SZEMP Air Konzorciumot, mint kivitelezőt és a Pannon-Bio-Kalibra Konzorciumot, mint szakértőt választották ki.

A gyérítés földi és légi biológiai módszerekkel, valamint földi és légi kémiai módszerekkel a szakértők által meghatározott területeken kell elvégezni. A biológiai gyérítés nem igényel különösebb bejelentést. Az irtás során felhasznált szer kizárólag a csípőszúnyog lárvákat pusztítja el, a szer a környezetre nincs káros hatással.

Felhasználásra kerülő vegyszerek megnevezése:
Légi irtás esetén: CORATRIN, Mosquitox 1 ULV Forte, Aqua K-Othrin ULV
Földi irtás esetén: CORATRIN, Mosquitox Fog

A készítmény kijuttatott formájában kizárólag rovarokra van káros hatással, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes és a környezetet sem károsítja.

A földi kémiai védekezés 2015. július 15-én a napnyugta után időszakban kerül elvégzésre. Rossz idő esetén tartaléknapok: 2015. július 16-17.
A földi kémiai irtások a napnyugta utáni időszakban történnek.

Az irtásokkal kapcsolatos további információ a következő személyektől szerezhető be:

Földi kémia: Szopkó György +36 30 546 62 65

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság