Szeretnénk meghálálni a nagyvonalúságukat: minden adományozónk értékes családi belépőjegyet nyerhet a Lumina Parkba

Aktuális
Közzétéve:

Adományozóink között, akik támogatják a harmadik kerületben élő rászoruló családokat az adventi gyűjtés idején, családi belépőjegyeket sorsolunk ki a főváros egyedülálló, varázslatos fényparkjába, ahol felejthetetlen élményekben lehet részük.

Adventi adománygyűjtésünkre minden évben rengetegen érkeznek, nagyvonalú felajánlásaiknak köszönhetően több száz harmadik kerületi rászoruló családot, gyermeket, idős embert tudunk évről évre segíteni az ünnepek idején és a hideg hónapokban.

Hogy milyen sokat jelentenek az Önök által összekészített csomagok, tartós élelmiszerek, tisztítószerek, édességek, nem győzzük évről évre hangsúlyozni (a legapróbb dolgok is óriási örömöt tudnak okozni), idén azonban úgy éreztük, szeretnénk mi is meghálálni a figyelmességüket.

Önkormányzatunk és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) együttműködésének keretében az idei gyűjtésen minden nagykorú adományozónk – aki részt kíván venni a sorsoláson, és az adománygyűjtő faháznál az adományelhelyezést követően megadja a nevét és az e-mail-címét – tombolát kap, a kihelyezett dobozba gyűjtött szelvényeket december 4-től kezdve vasárnaponként, az adventi gyertyagyújtás idején a Fő téren felállított színpadhoz visszük.

Dr. Kiss László polgármester hétről hétre kisorsol és kihirdet öt szerencsés nyertest, akik családi belépőt kapnak a margitszigeti Lumina Parkba, a fények birodalmába.

A mesebeli park, amely egy földrészek közötti varázslatos utazásra csábít, páratlan fény- és hangjátékot kínál, így minden korosztálynak felejthetetlen élményt nyújt.

A fénypark energiatakarékos LED-világítással működik, a legkorszerűbb technikát használva. A Palatinus Fürdő napelemes energiatermelése biztosítja a fénypark működéséhez szükséges energiát.

Minden családi belépő négy főre szól: vagy 2 felnőtt + 2 gyerek, vagy 1 felnőtt + 3 gyerek belépésére jogosít.

A családi belépők 2023. február 28-ig érvényesek a Lumina Parkba.

A nyerteseket e-mailen is értesítjük, a belépőjegyeket a Polgármesteri Hivatalban személyesen vehetik át nyitvatartási időben.

A helyszínen dolgozó munkatársunktól az adományozást követően vehetik át a szelvényt, amelyet ha kitöltenek, és bedobnak a kihelyezett gyűjtőládába, minden további sorsoláson részt vesznek.

Tehát minden egyes szelvény, amelyet a gyűjtőládába helyeznek az adventi adománygyűjtés idején, minden sorsoláson részt vesz. A doboz tartalmát nem ürítjük hétről hétre.

Az első nyilvános sorsolás ideje: 2022. december 4., vasárnap, az adventi gyertyagyújtást követően (17.30 után) a Fő téren.

Adományaikat a Fő téri vásár adománygyűjtő faházában várjuk:

hétfőtől csütörtökig 14.00 és 21.00 óra között,

pénteken 14.00 és 22.00 óra között,

szombaton és vasárnap 10.00 és 22.00 óra között,

és az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központnak juttatjuk el.

 

Munkatársunk minden további kérdésükre válaszol a helyszínen, forduljanak hozzá bizalommal.

Köszönjük együttműködő segítségüket, felajánlásaikat, és sok szerencsét kívánunk!

A Lumina Parkról további részleteket ITT olvashatnak.

Az Advent Óbudán 2022 rendezvényeivel kapcsolatban ITT tájékozódhatnak. Tartsanak velünk! Együtt érték az ünnep.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság