Domokos Ágnes

egyéni képviselő, turisztikai tanácsnok
tag - Szociális és Lakásügyi Bizottság
tag - Civil, Nemzetiségi és Kulturális Bizottság

  • Párt: MOMENTUM-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP
  • Választókerület: 15.
  • E-mail cím: domokos.agnes@obuda.hu
  • Fogadóóra: Minden hónap utolsó péntekén 16.00–18.00 óráig.
    Helyszín: DK iroda (1039 Budapest, Juhász Gy. u. 2., fsz. 4.)

Debrecenben születtem 1991-ben. 2017 óta élek Budapesten. A Debreceni Egyetem Bölcsésztudományi Kar történelem-néprajz szakán végeztem. Szakdolgozatomat a magyarországi Holokauszt témájából írtam. E témában azóta is készítek interjúkat.
2019-től Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata Szociális és Lakásügyi Bizottságának és Civil, Nemzetiségi és Kulturális Bizottságának tagja vagyok.
2019. októberében Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata 15. számú önkormányzati választókörzetének egyéni képviselőjévé választottak. Önkormányzati képviselőként is alázattal próbálok az előttünk álló feladatokra tekinteni, a problémákat megoldani, és azért dolgozom, hogy a kerület élhető, tiszta és rendezett városrész legyen, ahol a polgárok biztonságban érezhetik magukat. Mindezt nem egyedül, hanem a körzetemben élő polgárokkal közösen együtt szeretném véghezvinni. Szociálisan érzékeny emberként arra törekszem, hogy a körzetemben a lakhatási szegénységet csökkentsem. A lakhatási válság nem magán, hanem társadalmi probléma, ami minden korosztályt érint. Továbbá a körzetemben élők biztonsága érdekében kívánok tenni (pl. új gyalogosátkelők létesítése), valamint a közbiztonság javítása a célom. Mivel sok mozgássérült is él a választókörzetemben és a III. kerületben, az akadálymentesítés is egy fontos, megoldandó feladat. A körzet képviselőjeként azon leszek, hogy az itt élők segítségére legyek és élhetőbbé tegyem számukra a lakóhelyüket.