Tovább zöldül Óbuda 2021-ben is? – Interjú Burján Ferenc alpolgármesterrel

Hírek
Közzétéve:

A Mindenki Podcastján új beszélgetéssorozat indult Zöldülő Óbuda beszélgetések címmel a  Zöldülő Óbuda hírlevél kiegészítéseként. Az interjúsorozatban a kerületet érintő aktuális zöldhírekkel, fenntarthatósági és klímakérdésekkel kapcsolatban hallgathatnak meg beszélgetéseket szakemberekkel, a téma fontos szereplőivel.

Az első részben Burján Ferenc alpolgármester foglalja össze, hogy 2020-ban milyen célokat sikerült megvalósítaniuk a kerületben a zöldügyeket tekintve, és a 2021-es évre milyen programok folytatását tervezik, illetve milyen új kezdeményezésekre számíthatnak az itt élők.

Ha érdeklik Önöket a harmadik kerület közügyei, ha fontosnak érzik, hogy tájékozódjanak Óbuda-Békásmegyer fontosabb eseményeiről, programjairól, kérjük, iratkozzanak fel a Mindenki Podcastja csatornára (SoundCloud, Óbuda Média).

Legközelebb dr. Kerényi-Nagy Viktort, a kerület főkertészét kérdezzük a faültetések folyamatáról. Ki dönt a faültetésekről és azok ütemezéséről, helyszínéről? Mi alapján dől el, hogy milyen fafajta legyen telepítve?

Tartsanak velünk!

 

https://soundcloud.com/user-97924411/zoldulo-obuda-beszelgetesek-burjan-ferenc-mi-tortent-2020-ban-es-mi-varhato-2021-ben

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság