Újra a Margit hídig jár a HÉV

Hírek
Közzétéve:

Ütemterv szerint haladnak a H5-ös HÉV Bem rakpart alatt húzódó alagútjának, valamint a Batthyány téri végállomás utascsarnokának födém-megerősítési és rekonstrukciós munkái. A felújítási munkákkal egy időben, az elmúlt hetekben a BKV Zrt. a 2013-as dunai árvíz idején megrongálódott HÉV-vágányok helyreállítását végezte, ezért ebben a kisebb forgalmú időszakban a H5-ös HÉV Szentendréről, illetve Békásmegyerről csak a Szentlélek térig közlekedett.

Augusztus 1-től 8-ig, azaz a Sziget Fesztivál kezdetéig a H5-ös HÉV Szentendréről, illetve Békásmegyerről újra a Margit híd budai hídfőig jár, a június 6-án bevezetett ideiglenes forgalmi rend szerint. A Batthyány tér M+H és a Margit híd budai hídfő között HÉV-pótló busz, valamint a 17-es, a 86-os, a 160-as, a 260-as és a 260A busz viszi az utasokat. Az augusztus 1-je és 8-a között érvényes forgalmi rend részletesen a BKK korábbi közleményéből ismerhető meg.

A BKK tervei szerint 2015. augusztus 9-étől a H5-ös hév ismét a teljes vonalon, a Sziget Fesztivál ideje alatt sűrített menetrend szerint jár majd. További információk a BKK weboldalán találhatók.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság