Útfejlesztéseket érintő munkálatok miatt forgalomkorlátozásra kell számítani több szakaszon is a Szentendrei út környékén

Hírek
Közzétéve:

Folytatódnak a Bogdáni úti kereszteződés és a Szentendrei úti csomópont fejlesztését érintő munkálatok. Az útfejlesztések célja, hogy három kereszteződésnél biztonságosabb legyen a közlekedés a Szentendrei úton. Az útfejlesztésekről bővebben itt írtunk

Az útfejlesztéseket érintő aszfaltozási, járdaépítési és egyéb munkálatok forgalomkorlátozással járnak, ezért összegyűjtöttük, mely időpontokban és hol lehet számítani a korlátozásokra. Számunkra a harmadik kerületiek biztonsága és kénelme az első. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A kereszteződések átépítéséről és annak módjáról 2017-ben kötött településrendezési szerződést még Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat előző vezetése az egykori óbudai szeszgyár (BUSZESZ) területén a Waterfront City lakópark ingatlanfejlesztőjével. A szerződésben megállapodtak többek között abban, hogy a Szentendrei út kereszteződéseinek átépítését a terület tulajdonosával, a Fővárosi Önkormányzattal egyeztetett forgalmi tervek szerint a Waterfront City beruházója fogja elvégezni.

Aszfaltozási munkálatok

  • November 08. Bogdáni csp. keleti, Duna felőli oldal Szentendrei út felőli vége
  • November 09. Akác köz csatlakozás és Búvár utca belső csatlakozás
  • November 13-15. Bogdáni út Duna felőli oldalának belső részén  (Folyamőr u. csatlakozás)

Egyéb munkálatok

  • November 09-11. Folyamőr utcai csomópont bontási és építési munkái, KSZKI előtti járdaépítés
  • November 13-14. Búvár u. és Akác köz fekvőrendőrök térkövezése
  • November 14. javítások, Folyamőr utcai részek befejezése

A teljes beruházás végére létrejövő új forgalmi rendről itt talál részletes tájékoztatást. A kivitelezési munkálatok idejére szíves türelmüket kérjük!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság