Utolsó lehetőség az utalvány átvételére

Hírek
Közzétéve:

 

Szombat (március 23.) az utolsó időpont, mikor a gyermeküket egyedül nevelők átvehetik 10, 15 vagy 20 ezer forint értékű vásárlási utalványukat – a gyermekek számától függően. Az érintetteket 8 és 15 óra között várjuk a Békásmegyeri Közösségi Központban, a Csobánka téren.

Az utalvánnyal az Önkormányzat a magas infláció és az elszabadult élelmiszerárak okozta terheken próbál enyhíteni azok körében, akiknek igazán szüksége van rá.

A vásárlási utalvány értéke egy gyermek esetén 10 ezer, két gyermek esetén 15 ezer, három vagy több gyermek esetén 20 ezer Ft, melyet a Békásmegyeri Piacon és a Kórház utcai piacon, az akcióban részt vevő kereskedőknél lehet majd felhasználni.

A vásárlási utalványra jogosult az a természetes személy, aki egyedülállóként jogosult családi pótlékra és Óbuda-Békásmegyer területén lakik vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkezik.

Átvételkor a jogosultság igazolására lesz szükség, ehhez személyi igazolványt, lakcímkártyát és a családi pótlék megállapításáról szóló határozatot vagy a kifizetését igazoló számlakivonatot vagy a postai kifizetési szelvényt kérjük bemutatni.

Az átvételkor a jogosultság igazolásával előzetes igénylés benyújtása nélkül is lehetőség van átvenni az utalványt.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság